De nieuwe BetoLED e-sanitizer biedt optimale bescherming

De nieuwe BetoLED e-sanitizer biedt optimale bescherming

Met de nieuwe BetoLED beschermt u uw klanten en personeel. De BetoLED is voorzien van een vlotte verdeling van ontsmettingsmiddelen, contactloze bediening, duidelijke instructies, eigen logo, boodschap en reclame op het scherm en een automatische dispenser met motor.

Automatische dispenser

De automatische dispenser is te verkrijgen als vrijstaande sanitizer of als verdeler om aan de muur te bevestigen. De metalen behuizing en het veiligheidsglas zorgen voor een optimale bescherming tegen vandalisme van het toestel en diefstal van de ontsmettingsmiddelen. Omwille van een geautomatiseerd proces krijgt iedere klant de nodige hoeveelheid ontsmettingsmiddel, zonder enige verspilling.

Het toestel is voorzien van interne Wi-Fi en een full-HD scherm. Met het grootste gemak kan u uw instructies eindeloos combineren met advertenties, promoties en reclameboodschappen. Met meer dan 12 jaar ervaring in digitale schermen en innovatieve ontwikkelingen levert BetoLED steeds de beste kwaliteit aan een aantrekkelijke prijs.

Prijzen

De E-Sanitizer kan aangekocht of gehuurd worden. Ga voor meer informatie naar nederland@betoled.com of neem contact op met 0682 35 60 10.

Lees voortgang

Delen met anderen