De nieuwe Showtec Stellar Serie

De nieuwe Showtec Stellar Serie

Van Showtec is er nu de Stellar Series – een serie betaalbare effectmachines die een mix van vertrouwde technologie en intuïtief design combineren om razendsnel het gewenste effect te creëren.

Wanneer het aankomt op het creëren van boeiende effecten voor je evenementen of optredens, zijn betrouwbaarheid en veelzijdigheid een belangrijke factor. De betaalbare Stellar-serie van Showtec creëert met gemak geweldige visuele effecten. Deze serie biedt een reeks effectmachines voor verschillende toepassingen. Met snelle opstart- en opwarmtijden zijn ze in staat om in een oogwenk het gewenste effect te produceren.

Met betrouwbare basiscomponenten zijn deze machines ontworpen om te leveren wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Het duidelijke en intuïtieve LCD-scherm biedt een visuele navigatie door alle instellingen. Met de bedieningsopties kun je de instellingen aanpassen, of je nu de voorkeur geeft aan handmatige bediening, afstandsbediening of DMX. De Stellar serie heeft een no-nonsense ontwerp, waarbij de belangrijkste bedieningselementen altijd direct te vinden zijn.

Deze machines kunnen op de vloer worden geplaatst of stevig aan een truss worden bevestigd met behulp van de meegeleverde beugel, waardoor ze veelzijdig zijn en aan elke toepassing kunnen worden aangepast.

Ontdek de Showtec Stellar serie en ontdek het betaalbare aanbod. De Showtec Stellar serie biedt fascinerende visuele effecten. Met een grote betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijke bediening til je evenementen en optredens naar een hoger niveau.

Lees voortgang

Delen met anderen