De populairste soundbar van Teufel verschijnt in een compleet herziene versie

De populairste soundbar van Teufel verschijnt in een compleet herziene versie


De populairste soundbar van Teufel verschijnt vandaag in een compleet herziene versie. De nieuwe CINEBAR 11 biedt in vergelijking met zijn voorganger aanmerkelijk krachtiger prestatievermogen en kan worden uitgebreid tot een surround systeem. De spiksplinternieuwe draadloze subwoofer T 6 van 6 inch kan liggend of staand worden opgesteld. Wat onveranderd is gebleven, is de aantrekkelijke prijs van slechts 399,99 euro.

Feiten in vogelvlucht:
– een slanke soundbar van topkwaliteit voor meeslepende televisie-, game- en muziekervaringen 
– twee tweeters van 20 mm, zes midrange speakers van 45 mm en acht digitale eindversterkers
– in Berlijn ontwikkelde Dynamore®-technologie voor virtuele surround sound
– de spiksplinternieuwe draadloze subwoofer T 6 kan staand of liggend worden opgesteld (bijvoorbeeld onder de bank)
– uit te breiden met Teufel EFFEKT rearspeakers voor onvervalste surround sound (4.1)
– drie geluidsmodi: normale modus, spraakmodus en nachtmodus
– Bluetooth® 5.0 met aptX voor hoogwaardige draadloze muziekoverdracht vanaf een smartphone, tablet, pc of notebook (Spotify, Youtube enzovoort)
– HDMI 2.0a met HDCP 2.2 en HDR-ondersteuning, ARC voor een eenvoudige aansluiting met één kabel en CEC voor geluidsregeling met de afstandsbediening van de televisie
– bediening ook direct op het apparaat mogelijk met touchcontrol
– dimbaar wit display achter een voorzetstuk van metaal, ingebouwde muurbeugel
– per direct verkrijgbaar in een witte en zwarte uitvoering voor een prijs van 399,99 euro via www.teufelaudio.nl

Vol geluid voor platte televisies
Zo’n beetje elke televisie kan qua geluidskwaliteit wel een upgrade gebruiken. Veel mensen snakken naar een uiterst eenvoudige en betaalbare, doch krachtig presterende audio-oplossing. Fans van het Berlijnse merk Teufel deden hiervoor in het verleden altijd een beroep op de CINEBAR 11. Vanaf vandaag is deze succesvolste soundbar uit het assortiment van Teufel verkrijgbaar in een volledig herziene uitvoering.

Meer van alles voor dezelfde prijs
De naam, het basisontwerp en de prijs zijn bij de CINEBAR 11 onveranderd gebleven. Al het andere is door Teufel herzien, opnieuw vormgegeven en verbeterd. De nieuwe variant van de CINEBAR 11 biedt een aanmerkelijk krachtiger prestatievermogen en kan daarmee ook grotere woonkamers met geluid van topkwaliteit vullen. In combinatie met de optioneel leverbare EFFEKT rearspeakers levert de CINEBAR 11 onvervalst meerkanaals geluid, zonder de noodzaak om storende luidsprekerkabels dwars door de kamer te leggen. De meegeleverde subwoofer T 6 heeft zelfs helemaal geen kabels nodig.

De bas als basis
Of het nu gaat om film, games of muziek, een krachtig basgeluid is van cruciaal belang. Dit wordt bij de CINEBAR 11 aangeleverd door de spiksplinternieuwe subwoofer T 6. Deze onderscheidt zich met een uiterst slank ontwerp en twee opstelmogelijkheden. De subwoofer kan liggend zelfs worden opgesteld onder een sofa met een bodemvrijheid van minimaal 12 cm. Maar ook staand slaat de subwoofer dankzij zijn ranke silhouet een goed figuur.

Prijs en beschikbaarheid
De nieuwe CINEBAR 11 is per direct verkrijgbaar in een zwarte en witte uitvoering voor een prijs van 399,99 euro via www.teufelaudio.nl. De soundbar is ook verkrijgbaar als onderdeel van de CINEBAR 11 “4.1-set” die daarnaast twee EFFEKT rearspeakers omvat en verkrijgbaar is voor 699,99 euro. Dit vertegenwoordigt een prijsvoordeel van 100 euro ten opzichte van een losse aanschaf van de CINEBAR 11 plus EFFEKT-speakers.

Lees voortgang

Delen met anderen