Dear Reality lanceert zijn nieuwste monitoring plug-in dearVR MIX

Dear Reality lanceert zijn nieuwste monitoring plug-in dearVR MIX

Met dearVR MIX brengt ‘immersive audio’-expert Dear Reality zijn iconische ruimtevirtualisatie naar de stereowereld. De dearVR MIX AAX/VST3/AU plug-in verandert elke professionele studiohoofdtelefoon in een perfecte stereo-mixomgeving en plaatst de gebruiker zo in de sweet spot van zorgvuldig gekozen mixrooms. En dat alles dankzij ruimtelijke audiotechnologie.

Buitengewone geluidservaringen

Met dearVR MIX en de ingebouwde Spatial Headphone Compensation-functie (SHC) kunnen geluidsproducers, artiesten en content creators er zeker van zijn dat hun stereoproducties betrouwbaar worden vertaald naar eender welk geluidssysteem, ongeacht het type productie of muziekgenre. In de studio of onderweg: met dearVR MIX creëer je buitengewone geluidservaringen en kan je in alle vertrouwen posities, stereobreedte, galm en lage frequenties beoordelen. Altijd en overal.

Ruimtelijk geluid

“Toen we dearVR MIX ontwikkelden, draaide alles om het creëren van ultieme, virtuele akoestische omgevingen voor hoofdtelefoonmixen”, zegt Christian Sander, CEO van Dear Reality. “Alle ervaring die we wonnen op vlak van ruimtelijk geluid komt samen in één stellaire plug-in. Met dearVR MIX krijgt iedereen deze technologie in handen.”

De plug-in biedt drie referentiemixrooms van wereldklasse met vier selecteerbare mono- en stereo-luidsprekerposities. Bovendien kan elke mixroom aangepast worden aan de smaak van de gebruiker door de hoeveelheid diffusie te regelen en de perfecte balans in te stellen tussen algemene kleuring en lokalisering op basis van het gepatenteerde Clarity-algoritme van Sennheiser AMBEO.

dearVR MIX biedt jou een betrouwbare en consistente monitoring-ervaring, of u nu in de studio bent of onderweg. Dankzij dearVR MIX kunnen gebruikers hun productie ook makkelijk en nauwkeurig in zes akoestische omgevingen buiten de studio monitoren, zoals een auto of een club – zonder het werkstation te verlaten.

Luisteromgevingen

Check hoe jouw mixen zich zullen vertalen naar typische luisteromgevingen. Samen met dearVR MIX lanceert Dear Reality ook zijn Spatial Headphone Compensation-functie (SHC) voor alle dearVR virtuele monitoring plug-ins. Deze unieke technologie past de 44 meest gebruikte professionele studiohoofdtelefoons de virtuele mixroom aan en maakt op die manier een modelonafhankelijke en stabiele simulatie van een perfect akoestische omgeving mogelijk. “Door de geluidskarakteristieken van individuele hoofdtelefoons zorgvuldig te compenseren garandeert dearVR MIX de beste binaurale afspeelervaring met de hoogste graad van localisatie buiten het hoofd”, legt Christian Sander uit. Elk model werd zorgvuldig geoptimaliseerd door Dear Reality en gespecialiseerde technici om een doelfrequentiecurve te creëren die perfect matcht met de ruimtevirtualisatie.

dearVR MIX

Samen met dearVR MIX lanceert Dear Reality ook zijn Spatial Headphone Compensation-functie (SHC) voor alle dearVR virtuele monitoring plug-ins. dearVR MIX is beschibaar voor €99 (plus btw waar van toepassing) en dit exclusief op www.dear-reality.com. Tot 30 november 2021 profiteren de gebruikers van een speciale lanceringsprijs van €79 (plus btw waar van toepassing). Dear Reality biedt een gratis proefperiode van 14 dagen aan op www.dear-reality.com. Ontdek meer interessante insights op de Dear Reality blog.

Speciale lanceringsprijs

Profiteer tot 30 november 2021 van een speciale lanceringsprijs voor  dearVR MIX. Bekijk hier de dearVR MIX video. De afbeeldingen uit dit persbericht en extra afbeeldingen van de grafische gebruikersinterface en de verschillende functies kunnen hier gedownload worden.

Lees voortgang

Delen met anderen