Defender® introduceert het barrièrevrije MIDI 5 2D modulaire systeem

Defender® introduceert het barrièrevrije MIDI 5 2D modulaire systeem

‘Toegankelijkheid’ is de afgelopen jaren een onderwerp van toenemende zorg geworden voor zowel overheidsinstanties als organisatoren van evenementen. Met de MIDI 5 2D lanceert Defender® nu een reeks overdraagbare modulaire kabelbeschermers waarvan het multidimensionale concept superieure flexibiliteit combineert met eenvoudig dagelijks gebruik.

Volledig modulair

Bij de meest gangbare kabelbeschermingssystemen moet meestal een compromis worden gemaakt tussen barrièrevrije toegang en verplaatsbaarheid. Maar dat is niet het geval met de nieuwe Defender MIDI 5 2D-serie: er is een geheel nieuwe benadering nodig met zijn modulaire, multidimensionale en compatibele concept. Het systeem is uitgerust met een module in het middengedeelte (verkrijgbaar in lengtes van 19,59 inch en 39,37 inch), een ramp en een adapterset, die volledig compatibel is met de MIDI 5 2D uit de veelgebruikte Defender MIDI 5-serie.

Barrièrevrije toegankelijkheid

Elk MIDI 5 2D middengedeelte heeft een drive-over ramp die volledig kan worden overgeslagen. De hellingshoek van 6 ° van de ramp-module voldoet aan bijna alle vereisten en normen met betrekking tot een onbelemmerde toegankelijkheid bij evenementen. De vlakke helling van de MIDI 5 2D-serie maakt het gemakkelijk voor rolstoelgebruikers om zonder problemen over de beschermers te rollen, en ze zijn ook zo stabiel dat ze het gewicht van vorkheftrucks en vrachtwagens kunnen dragen. De MIDI 5 2D-serie heeft natuurlijk ook het innovatieve Defender LaserGrip®-oppervlak: de speciale ergonomische vorm en oppervlaktestructuur verkleint het risico dat een hele lijn kabelbeschermers per ongeluk verschuift.

Behandeling en flexibiliteit

Het modulaire MIDI 5 2D-systeem kan naar wens in lengte en breedte worden uitgebreid en zorgt ook voor gemakkelijke toegankelijkheid en veiligheid, zelfs wanneer complexe kabelopstellingen worden gebruikt. Bijvoorbeeld in de buurt van stroomgeneratoren of in de voorkant van het huis. Het uitgebalanceerde ontwerp vergemakkelijkt zowel de planning vooraf als de installatie ter plaatse. De MIDI 5 2D-module is ook uitgerust met handgrepen voor efficiënt transport. Het middelste gedeelte heeft kanalen aan de binnenkant voor het veilig en netjes leggen van geluids-, verlichtings- en stroomkabels één voor één.

De Defender MIDI 5 2D kabelbeschermerserie is nu verkrijgbaar.

Meer informatie:

Defender® MIDI 5 2D: adamhall.com/Defender_MIDI 5 2D

Facebook @AdamHallGmbH

YouTube Adam Hall Group

Informatie over Adam Hall Group:

adamhall.com

blog.adamhall.com

event.tech

#Defender #ProtectYourWorld #EventTech #ExperienceEventtech

Lees voortgang

Delen met anderen