DI-RECT trapt feestdagen af met rockconcert in het Kurhaus

DI-RECT trapt feestdagen af met rockconcert in het Kurhaus

Op vrijdag 11 december geeft de rockband DI-RECT een bijzonder livestream concert vanuit het Kurhaus in Scheveningen. Het is het vijfde en laatste optreden van dit jaar waarin alle hoogtepunten uit voorgaande gigs samenkomen. KPN heeft het concert van DI-RECT geadopteerd en biedt het gratis aan alle klanten aan. Hiermee kan de livestream een voor Nederlandse begrippen ongekend groot publiek bereiken.

DI-RECT x Kurhaus

DI-RECT is zonder twijfel de populairste livestream band van Nederland. Meteen na de lockdown zijn zij gaan experimenteren met livestreams en eigen camera’s om te kunnen blijven optreden. De band heeft al vier optredens gegeven voor een groeiende schare fans. Steeds op bijzondere locaties, zoals in het Mauritshuis in Den Haag en op De Pier in Scheveningen. In oktober presenteerde de band zijn nieuwe album Wild Hearts met een online live concert vanuit de Electriciteitsfabriek in Den Haag. Het publiek betaalt hiervoor steeds een ticketprijs die zij zelf mogen bepalen. Het vijfde concert vanuit het Kurhaus wordt het voorlopige hoogtepunt uit de reeks en bevat ook elementen uit de vier eerdere optredens.

Voor alle muziekfans in Nederland

KPN wil mensen in deze decembermaand een hart onder de riem steken nu ze vanwege de coronamaatregelen zoveel moeten missen. “Veel geplande feestjes en activiteiten aan het eind van het jaar kunnen niet doorgaan. Juist in deze donkere maanden is de behoefte aan verbinding en gezelligheid groot. Daarom hebben DI-RECT en KPN de handen ineen geslagen om met het livestream concert zoveel mogelijk huiskamers te kunnen vullen met live muziek. Bijzonder om dit te kunnen doen in een maand waarin extra lichtpuntjes welkom zijn”, zegt Mark Versteegen, Directeur sponsoring KPN.

Kadootje voor klanten

Het concert wordt in het kader van het loyalty programma ‘kadootje van KPN’ gratis aangeboden in een reeks cadeaus voor alle klanten in december. Het wordt live uitgezonden om 20.30 uur via hun tv-kanaal 41 (Beleef KPN). Klanten die geen KPN tv hebben kunnen het concert streamen op hun tablet, pc of smartphone. Meer info op kpn.com/di-rect. Niet KPN-klanten kunnen via de www.di-rect.com een ticket kopen en zo het concert ook meebeleven.

Lees voortgang

Delen met anderen