Dutch 7 zet online concept om in technisch design

Dutch 7 zet online concept om in technisch design

We weten inmiddels dat het dagelijks leven van iedereen is veranderd door het coronavirus. Evenementen van groot tot klein zijn voor langere tijd gecanceld, bedrijven kampen met enorme uitdagingen, de gezondheid van onze naasten is niet meer vanzelfsprekend.

Creatieve oplossingen

In deze tijd moet je dan ook op zoek gaan naar innovatieve en creatieve oplossingen voor de eventbranche. Het leveren van een uniek en kwalitatief product vindt Dutch7 het allerbelangrijkste. Juist in deze tijd waarin de mogelijkheden beperkt zijn, is onderscheiden belangrijker dan ooit. Dutch7 heeft in een korte tijd samen met haar opdrachtgever Fjuze een nieuw online concept omgezet in een technisch design. Het concept, ofwel ‘The Dome’ was twee weken lang het decor voor 28-tal webinars.  

Fenomenaal object

Door het gebruik van video, decor en licht is ‘The Dome’ een fenomenaal object geworden. Een indrukwekkende opstelling bestaande uit 7 grote ledschermen van totaal 12.000 pixels breed gevuld met content. Trots op het innovatieve concept en tevens de samenwerking met meerdere partijen in deze 1,5 meter maatschappij. Let’s make more stories!

Lees voortgang

Delen met anderen