Elation 17 juni Coffee Break: livestreamen als een pro!

Elation 17 juni Coffee Break: livestreamen als een pro!

Een slim bedrijf of artiest neemt meer livestreaming op in zijn of haar bedrijfsmodel om in contact te blijven met klanten en een publiek op te bouwen. Bij livestreaming is het belangrijk om er professioneel uit te zien en klanten betrokken te houden. Zonder een professionele opstelling met de juiste verlichting voor de camera, ‘lijdt’ de kijkerservaring, wordt het merkimago aangetast en gaan kansen verloren.

Sluit je aan bij Alistair Smyth en Frederik Afif tijdens de Elation Coffee Break op 17 juni, waar ze laten zien hoe Elation’s KL Fresnel™-serie en KL Panel™ kunnen worden gebruikt als toets-, opvul- en achtergrondverlichting om personen en producten effectief te verlichten voor livestreams.

De Elation Coffee Break over verlichting voor livestreams wordt live uitgezonden op donderdag 17 juni om 11:00 uur CEST op https://www.facebook.com/ELATION.Pro.Europe/live/. Het is gemakkelijk en er is geen registratie vereist.

De Elation Coffee Break is een online presentatieserie van Elation’s Europese kantoor in Kerkrade, Nederland, waarin enkele van de meest populaire productseries van het bedrijf van dichtbij worden bekeken. Ga naar www.facebook.com/ELATION.Pro.Europe/live/ om eerdere Elation Coffee Break-webinars te bekijken.

Lees voortgang

Delen met anderen