Elation breidt de hoogwaardige Fuze-serie uit met Fuze Wash FR ™ LED Fresnel

Elation breidt de hoogwaardige Fuze-serie uit met Fuze Wash FR ™ LED Fresnel

Ontworpen als de perfecte combinatie van prestaties, functies en waarde, heeft de Fuze-serie LED-armaturen van Elation een niche in de markt gevonden. Elation is verheugd de serie uit te breiden met de Fuze Wash FR ™, een geautomatiseerde LED Fresnel-armatuur met framing ontworpen voor een breed scala aan precisieverlichtingstoepassingen en ideaal voor de verfijnde prestaties die vereist zijn in theatervoorstellingen.

De Fuze Wash FR is voorzien van een nieuwe 480W (6.500K) 92 CRI-engine die gebruik maakt van een 5-kleuren gehomogeniseerde LED-array van rode, groene, blauwe, mint- en amberbronnen, hetzelfde kleursysteem als in de Fuze Profile ™ en Fuze Spot ™ voor een perfect gekalibreerde kleurovereenkomst.

Kleurkwaliteit

Hoge kleurkwaliteit en kleurmanipulatie staan ​​centraal bij de Fuze Wash FR. Een virtueel gelstaalboek, virtuele kleurcorrectie, magenta / groen-aanpassing plus CMY-emulatie geven ontwerpers toegang tot een indrukwekkende reeks LED-kleuren, waaronder een prachtig gemengd wit. De zorgvuldig afgestelde RGBMA-leds en extreem hoge native CRI zorgen voor een nauwkeurige kleurweergave en leveren tegelijkertijd een krachtige output tot 14.000 lumen.

 
Lees voortgang

Delen met anderen