Elation Coffee Break op 18 februari met Paladin Range

Elation Coffee Break op 18 februari met Paladin Range

Elation vervolgt de Elation Coffee Break-webinarserie op donderdag 18 februari om 11:00 uur CEST met technisch verkoopspecialist Alistair Smyth en International Sales Manager Frederik Afif. Zij kijken naar de innovatieve kwaliteiten van de Paladin-serie van veelzijdige wash/blinder/effectlichten.

Sinds het debuut op het Eurovisie Songfestival 2017 is de IP65-geclassificeerde Paladin-reeks naar voren gekomen als industriële basisarmaturen die bruikbaar zijn voor een breed scala aan toepassingen, van levendige podiumwashing en dynamische uplight tot flexibel effectlicht, publiekblinder/stroboscoop en eye candy-effect. Gewaardeerd om zijn veelzijdigheid, evenals zijn weerbestendigheid, omvat het assortiment de Paladin ™, Paladin Panel ™, Paladin Brick ™ en Paladin Cube ™.

De Elation Coffee Break op de Paladin-serie wordt live uitgezonden op donderdag 18 februari om 11.00 uur CEST. Stem af op www.facebook.com/ELATION.Pro.Europe/live/. Het is gemakkelijk en er is geen registratie vereist.

De Elation Coffee Break is een online presentatieserie van het Europese kantoor van Elation in Kerkrade, Nederland, waarin enkele van de populairste productseries van het bedrijf van dichtbij worden bekeken. Ga naar www.facebook.com/ELATION.Pro.Europe/live/ om eerdere Elation Coffee Break-webinars te bekijken.

Lees voortgang

Delen met anderen