Elation Professional brengt oprechte boodschap voor de ‘lichtbranche’

Elation Professional brengt oprechte boodschap voor de ‘lichtbranche’

Net als u zijn we geschokt en bedroefd door de verwoesting die de COVID-19-pandemie de wereld heeft toegebracht, en onze gedachten en gebeden gaan uit naar alle getroffenen. Gedurende onze 35-jarige geschiedenis zijn we altijd een bedrijf geweest dat veel om ons personeel geeft en daarom de gezondheid en veiligheid van al onze werknemers en hun families als onze topprioriteit stellen.

Om een ​​veilige werkomgeving te bieden terwijl we onze klanten blijven ondersteunen, passen we het personeelsniveau aan en werken we volgens een korter schema. Om het risico van COVID-19-transmissie verder te minimaliseren en ons aan te passen aan het huidige bedrijfsklimaat, hebben we besloten om onze Amerikaanse activiteiten tijdelijk aan te passen van maandag tot en met donderdag, met vrijdag tot nader order gesloten. Onze Europese vestiging in Kerkrade werkt nog steeds op een maandag tot en met vrijdag schema.

Actie ondernomen

Toen het nieuws van deze dreiging voor het eerst uitbrak, hebben we onmiddellijk actie ondernomen om onze mensen te beschermen. We blijven alles doen wat we kunnen om de verspreiding van het virus te voorkomen door de WHO- en CDC-richtlijnen te volgen om onze meest waardevolle activa te beschermen: onze werknemers en klanten. De acties die we al hebben ondernomen zijn onder meer: ​​volledige reisbeperkingen, elke avond een grondige schoonmaak van onze faciliteiten, het bevorderen van persoonlijke hygiëne en sociale afstandsbewustzijn bij onze medewerkers en het implementeren van andere hygiënemaatregelen, zoals het plaatsen van extra ontsmettingsdispensers in onze gebouwen.

De ADJ-bedrijvengroep levert producten aan essentiële bedrijven in de bouw- en commerciële sector, evenals aan de brandweer en reddingssector voor trainingsdoeleinden. Daarom houden we onze faciliteiten open in deze onzekere tijden om bedrijven toegang te geven tot dringend noodzakelijke items voor open projecten. We zullen echter alle bezoeken van klanten en leveranciers stopzetten, terwijl we nog steeds contact met klanten hebben via gratis online trainingen en productdemo-webinars.

Blauwdruk

We kunnen bevestigen dat onze toeleveringsketen sterk blijft en dat de meeste van onze vrienden en partners in China de voortgang van de activiteiten bijna weer normaal melden. Ze verwachten ook binnenkort community-evenementen te hervatten, wat geweldig nieuws is. Er is dus licht aan het einde van de tunnel en een blauwdruk om te komen waar we allemaal willen zijn.

We zijn onze duizenden klanten en leveranciers dankbaar en zullen ervoor blijven zorgen dat onze zakelijke praktijken consistent zijn met de meest actuele informatie om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen blijven. We wensen iedereen een goede gezondheid en sterkte in deze moeilijke tijden en kijken ernaar uit om samen te blijven werken aan een betere toekomst.

Lees voortgang

Delen met anderen