Elation Professional kondigt exclusief distributiepartnerschap aan met PANOU SA in Griekenland

Elation Professional kondigt exclusief distributiepartnerschap aan met PANOU SA in Griekenland

Elation Professional, een toonaangevende wereldwijde leverancier van professionele verlichtingsproducten en -oplossingen, is verheugd een aanzienlijke uitbreiding van zijn aanwezigheid in Griekenland aan te kondigen via een exclusief distributiepartnerschap met PANOU SA, een van de meest gerespecteerde leveranciers van entertainmenttechnologie van het land. Het partnerschap, dat op 1 oktober 2023 in werking trad, markeert een belangrijke mijlpaal in de toewijding van Elation Professional om verlichtingsproducten en -diensten van het hoogste niveau aan de Griekse markt te leveren.

PANOU SA, met wortels die teruggaan tot de oprichting in Athene in 1964, is lange tijd een pionier geweest in de elektronica- en audiovisuele technologie-industrie. In de loop der decennia heeft het bedrijf een exponentiële groei doorgemaakt en heeft het zich gevestigd als een prominente speler op de professionele verlichtingsmarkt. Opvallend is dat PANOU SA zich heeft ontwikkeld tot een van de belangrijkste Griekse bedrijven op het gebied van systeemintegratie.

De samenwerking tussen PANOU SA en Elation Professional begon in 2019 met PANOU’s succesvolle distributie van Obsidian Control Systems-producten. Voortbouwend op dit succes versterkt de nieuwe overeenkomst Elation Professional als het exclusieve verlichtingsmerk in PANOU’s portfolio, dat een breed scala aan producten omvat, van de innovatieve Fuze™-, KL™- en Artiste™-verlichtingslijnen tot het toonaangevende Proteus™ IP65-assortiment en meer.

Vasilis Vlahos, Sales Director bij PANOU, uitte zijn enthousiasme over het partnerschap en zei: “Het partnerschap met Elation was een natuurlijke ontwikkeling na onze succesvolle samenwerking met Obsidian lichtregeloplossingen en NETRON datadistributieproducten. Om deze opwindende kans te benutten, breiden we ons verlichtings- en ontwerpteam uit en beschikken we over een uitgebreide inventaris van demo-uitrusting en voorraad om aan de groeiende vraag van de verhuurmarkt in Griekenland te voldoen.”

Elation-klanten in Griekenland zullen aanzienlijk profiteren van het toegewijde team van PANOU, ondersteund door professionele ondersteuningsdiensten vóór en na de verkoop. PANOU beschikt over een staf van door de fabrikant opgeleide en door de industrie gecertificeerde professionals, aangevuld met een ervaren technisch team, dat expertise en assistentie bij elke stap garandeert.

Jonas Stenvinkel, International Sales Manager bij Elation Professional, uitte zijn optimisme over de samenwerking en zei: “PANOU is bekend in de markt en is een naam die synoniem staat voor service van topkwaliteit en innovatieve oplossingen. We kijken ernaar uit om onze verlichtingsdistributie uit te breiden netwerk in heel Griekenland en zijn enthousiast over de hernieuwde focus en investeringen van het bedrijf in de verlichtingsmarkt. Griekenland is een land met een levendige horeca- en entertainmentsector en we kijken ernaar uit om samen te werken met PANOU om Elation als een go-to-merk te vestigen.”

Michael Kontogiannis, een doorgewinterde verlichtingsprofessional met een lange ervaring op de verlichtingsafdeling van PANOU sinds 2004, benadrukte de potentiële voordelen van het partnerschap. Hij verklaarde: “We zijn ervan overtuigd dat dit partnerschap gunstig zal zijn voor zowel PANOU als verlichtingsprofessionals op de Griekse markt. Elation biedt een breed scala aan hoogwaardige producten voor zowel binnen- als buitengebruik en PANOU staat erom bekend zijn partners verstandig te kiezen en tegelijkertijd een reputatie te hebben voor uitstekende after-salesondersteuning.”

Lees voortgang

Delen met anderen