EMG verlengt huurovereenkomst studio’s Mediahaven tot 2033

EMG verlengt huurovereenkomst studio’s Mediahaven tot 2033


VDH Vastgoedmanagement, namens Mediahaven Vastgoed, en broadcast service provider EMG hebben in november 2021 overeenstemming bereikt over een verlenging van de huurovereenkomsten van EMG tot 2033.

EMG huurt in totaal ruim 1.800 m2 aan studio’s, productie-, make-up- en kleedruimtes bij de Mediahaven in Amsterdam. De studio’s zijn de laatste jaren het vertrek voor tal van tv-producties zoals o.a. Take me Out, Bankgiro Miljonairs en I Can See Your Voice. Daarnaast zijn deze studio’s uitermate geschikt voor (corporate) events zoals voor vaste partner Loveland EVENTS.

René Delwel, directeur bij EMG: “Ik ben blij te melden dat we ons voor de komende 10 jaar verbinden aan Mediahaven. We zitten hier op onze plek en zijn blij dat we ook de komende jaren actief kunnen blijven vanuit deze schitterende locatie aan het IJ.”

Frank van der Heijden, directeur van VDH Vastgoedmanagement: “Wij streven altijd naar een fijne lange termijn relatie en zijn daarmee dan ook zeer verheugd over de huurverlenging van EMG. EMG is een van de smaakmakers in het medialandschap en groot ambassadeur van Mediahaven.”

EMG levert nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties en faciliteert het maken van content met de nieuwste generatie faciliteiten. In Nederland beschikt EMG over 11 studio’s in Aalsmeer, Amsterdam en Hilversum.

Lees voortgang

Delen met anderen