Epson breidt haar EpiqVision Ultra laserprojectoren assortiment uit met de EH-LS650B/W

Epson breidt haar EpiqVision Ultra laserprojectoren assortiment uit met de EH-LS650B/W

Epson heeft met de introductie van de EH-LS650 een nieuwe, betaalbare projector voor thuis aan de EpiqVision-reeks toegevoegd. Deze nieuwste slimme laserprojector met 4K PRO-UHD wordt geleverd met hoogwaardige audio- en visuele functies, uitgebreide aansluitmogelijkheden en eenvoudige installatie, waardoor het hele gezin probleemloos kan kijken. De subtiele, gestroomlijnde behuizing en het moderne ontwerp passen in zelfs de kleinste woonruimtes, waardoor het een ideale vervanging is voor de traditionele tv.

De EH-LS650 is beschikbaar in zwart of wit en zorgt dat je thuis kunt genieten van de meeslepende beleving op het grote doek. Met Android TV voor streaming, ingebouwde Chromecast voor casting en het indrukwekkende YAMAHA-geluid is dit een eenvoudig toegankelijk, deelbaar en on-demand entertainment systeem, wat overal te gebruiken is.

Chromecast is een ingebouwd platform waarmee u uw favoriete entertainment kunt streamen van uw telefoon, tablet of laptop rechtstreeks naar uw projector. Het is eenvoudig om vertrouwde apps te bedienen vanaf uw iPhone®, iPad®, Android-telefoon of -tablet, Mac® of Windows®-laptop of Chromebook3.

De ingebouwde 20 W-luidsprekers van YAMAHA zijn stijlvol in een metalen behuizing geplaatst met de mogelijkheid om te functioneren als een op zichzelf staande smart speaker. Naast Android TV, biedt de projector toegang tot duizenden films, series en games op Google Play, YouTube en vele andere populaire apps. 2  

Met de 3LCD-technologie kunt u kort op het projectievlak, heldere beelden tot 120 inch projecteren. Met 4K PRO-UHD is het beeld, groot, gedetailleerd, scherp en ideaal voor het bekijken van films, tv-programma’s of sport en met de inputvertraging van minder dan 20 msis het apparaat ook geschikt voor gaming.

Dankzij de plug and play-functies is de projector eenvoudig in te stellen met de Epson Setting Assistant-app, waarmee keystone automatisch wordt aangepast met behulp van de camera in uw smartphone.

Amy Ng, productmanager voor home cinema producten bij Epson Europe: “De EH-LS650, onze nieuwste aanwinst in de EpiqVision-familie, is een stijlvolle maar betaalbare projector waar familie en vrienden van kunnen genieten. Hij ziet er niet alleen prachtig uit, maar klinkt ook nog eens ongelooflijk. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om uw tv te vervangen en entertainment op een groot scherm bij u thuis te krijgen.”

De EH-LS650B/W is verkrijgbaar vanaf oktober met een adviesprijs van € 2.699, –

Specificaties

 EH-LS650BEH-LS650W
Behuizing en afwerkingBlackWhite
Throw Ratio0.25 – 0.620.25 – 0.62
Laserlichtbron10 years110 years1
3LCD projectie technologieJJ
Schermgrootte60-120”60-120”
Android TV met ingebouwde Google Assistant, Google Play en ChromecastJJ
YAMAHA geluidIngebouwde 2,1ch, 5 W stereo x 2 10 W woofer x 1Ingebouwde 2,1ch, 5 W stereo x 2 10 W woofer x 1
HDMIX 2 eARC/ARCX 2 eARC/ARC
Resolutie4K PRO-UHD4K PRO-UHD
Helderheid3,600lm3,600lm
Levensduur lichtbron (eco/normaal)10 jaar110 jaar1

Gebaseerd op het bekijken van vijf uur aan content per dag met de projector ingesteld op eco-modus

2 Google, Android, YouTube, Android TV en andere merktekens zijn handelsmerken van Google LLC. Mogelijk zijn abonnementen vereist voor bepaalde aanbieders van content.

3 Casting alleen geoptimaliseerd voor bepaalde services. De kwaliteit bij streaming van andere content kan variëren. Ondersteunde besturingssystemen en apparaten: Android 2.3 en hoger, iOS® 7 en hoger, Windows® 7 en hoger, Mac OS® 7 en hoger, en Chrome OS (versie 38 of hoger).

4 Er is geen officiële standaard voor het meten van de inputvertraging en deze meting is gebaseerd op de methode die door Epson is ingesteld. Houd er rekening mee dat elke fabrikant de inputvertraging onafhankelijk meet op basis van hun eigen methoden en daarom wordt aangeraden deze als referentie te gebruiken. De inputvertraging voor de projector varieert als gevolg van een verschil in inputsignaal, instelcondities enz.

Over Epson

Epson is een wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie wiens filosofie van efficiënte, compacte en nauwkeurige innovatie, levens verrijkt en helpt een betere wereld te creëren. Het bedrijf richt zich op het oplossen van maatschappelijke problemen met innovaties op het gebied van printen voor zowel thuis, zakelijk, commercieel als industrieel, productie, visuele communicatie en lifestyle. Het doel van Epson is om in 2050 CO2-negatief te zijn en het gebruik van uitputbare ondergrondse hulpbronnen zoals olie en metaal te elimineren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Lees voortgang

Delen met anderen