Epson lanceert nieuwe draadloze presentatiesystemen voor verbeterde samenwerking zonder vertragingen in de connectiviteit

Epson lanceert nieuwe draadloze presentatiesystemen voor verbeterde samenwerking zonder vertragingen in de connectiviteit

Nu lockdownbeperkingen over de hele wereld worden versoepeld en veel werkplekken worden heropend, lanceert Epson twee draadloze presentatiesystemen: de ELPWP10 en ELPWP20 voor gebruik in onderwijs- en bedrijfsomgevingen. De twee oplossingen maken draadloze verbinding met ieder flatpanel- of projectordisplay mogelijk via de draadloze zenders, de iProjection-app van Epson of Miracast, vanaf iedere bronlaptop/mobiel apparaat. Veiligheid wordt gegarandeerd via AES-128-encryptie.

Bronapparaat

De ELPWP10 sluit elk bronapparaat rechtstreeks aan op een selecte reeks Epson-laserdisplayoplossingen, waarbij gebruikers de draadloze zender eenvoudig op hun laptop kunnen aansluiten. Met behulp van de iProjection-app kunnen ook andere mobiele apparaten worden aangesloten.

Met de ELPWP20 kan content vanaf ieder apparaat veilig worden gedeeld naar ieder display via de gebundelde draadloze ontvanger. Net als bij de ELPWP10 gebeurt dit met een draadloze zender en het aansluiten op een laptop of op een ander mobiel apparaat via de iProjection-app of via Miracast.

Zowel de ELPWP10 als de ELPWP20 maakt het mogelijk om content vanaf vier verschillende apparaten tegelijkertijd weer te geven, waardoor het delen van content een naadloze ervaring wordt.

Efficiënt werken

“Het delen van content vanaf afzonderlijke apparaten is een cruciaal element voor efficiënt werken op de moderne werkplek, en dat geldt ook voor de mogelijkheid om content weer te geven en collaboratief te gebruiken op een groot display. En wanneer meerdere bronapparaten tegelijkertijd in gebruik zijn, is het belangrijk om snel en eenvoudig tussen deze apparaten te kunnen schakelen. Onze nieuwe draadloze presentatiesystemen maken dit allemaal mogelijk tegen een betaalbare en concurrerende prijs,” benadrukte Kiran Sanghera, Manager Product Management bij Epson Europe.

Snelle en eenvoudige aansluiting

“Op beide modellen kunnen gebruikers maximaal zes zenders aansluiten en maximaal vier verschillende sets content tegelijk weergeven. De snelle en eenvoudige aansluiting betekent dat er geen tijd verspild wordt aan gerommel met kabels, wat vaak de aanvang van een vergadering of sessie kan vertragen. In plaats daarvan kunnen gebruikers zich concentreren op het leveren van boeiende content en het eenvoudig delen van ideeën. Nu het einde van de lockdown en een terugkeer naar het kantoor en het klaslokaal naderen, komen deze apparaten als geroepen.”

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com Ecologische visie 2050 – eco.epson.com

Lees voortgang

Delen met anderen