Equipson benoemt TAU Audio Solutions als Benelux Audio Distributeur

Equipson benoemt TAU Audio Solutions als Benelux Audio Distributeur

De Spaanse fabrikant van AV-apparatuur Equipson heeft Tau Audio Solutions, gevestigd in Nederland, aangesteld als audiodistributeur in de Benelux, met de verantwoordelijkheid voor het gehele assortiment WORK PRO-producten.

Groothandel en distributeur

TAU Audio Solutions is al meer dan 20 jaar groothandel en distributeur van audio- en communicatiesystemen. Het bedrijf behandelt een verscheidenheid aan commerciële en professionele audioproducten, waaronder inductielussen, microfoonsystemen, gesproken alarmsystemen en accessoires. Naast het verkopen van producten geeft Tau ook advies en training aan klanten vanuit de uitgebreide showroomfaciliteiten in Groningen.

Volledige assortiment

Als Equipson’s Benelux-distributeur zal Tau verantwoordelijk zijn voor het volledige assortiment WORK PRO-audioproducten van het bedrijf, waaronder luidsprekers, versterkers, mixers, microfoons en besturingssystemen, evenals een uitgebreid assortiment audio-accessoires. Deze producten worden gebruikt door de live geluids-, installatie- en AV-industrie en staan ​​bekend om hun hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, veelzijdigheid en concurrerende prijzen. Met een continue focus op onderzoek en ontwikkeling en door productontwikkeling af te stemmen op feedback van de markt, breidt WORK PRO zijn portfolio voortdurend uit om oplossingen te bieden waar klanten echt baat bij hebben.

Langdurige samenwerking

Senta van der Vaart, Business Manager van TAU Audio Solutions, zegt: “We zijn erg verheugd om distributeur te worden voor WORK PRO in de Benelux. Het is een perfecte aanvulling op ons productportfolio en stelt ons in staat onze klanten nog beter van dienst te zijn. We hebben een zeer aangename en professionele ondersteuning van WORK PRO ervaren en we kijken uit naar een langdurige samenwerking.”

Juan José Vila, CEO van Equipson, voegt toe: “We zijn erg verheugd om samen te werken met Tau Audio Solutions als distributeur van WORK PRO-audioproducten in de Benelux. Tau Audio Solutions is bekend en erkend als een referentiebedrijf in het gebied en we zijn ervan overtuigd dat hun expertise en professionaliteit met projectintegraties en klanttraining ervoor zullen zorgen dat het merk WORK PRO goed vertegenwoordigd is in de regio.”

Lees voortgang

Delen met anderen