Ests Olympisch Comité viert 100 jaar

Ests Olympisch Comité viert 100 jaar

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het Ests Olympisch Comité organiseerde voorzitter Urmas Sõõrumaa een receptie voor honderden gasten in het Adila Retreat Center bij Tallinn. Het evenement werd georganiseerd door Global Productions met apparatuur geleverd door funTIME Showservice.

De gasten werden verwelkomd met drankjes en kregen de kans om met elkaar te praten voordat ze konden luisteren naar presentaties van sprekers die op een podium stonden dat was opgebouwd met behulp van Showgear’s Mammoth Dex. Rondom het podium waren televisies gemonteerd op Milos Pro-30 Step G trussen die grote Estse sportmomenten toonden. Om de sfeer te ondersteunen, werden acht Showtec Studio Beams en twaalf Showtec LED Light Bar 8’s gebruikt.

Eerbetoon

Na de presentaties werden de gasten getrakteerd op een uitgebreide rondleiding over het 10 hectare grote terrein van Adila, waarbij de informatie rechtstreeks werd uitgezonden via de Silent Disco Headphones van DAP. Met een bereik tot 450 meter tussen de Silent Disco zender en de hoofdtelefoon was het Silent Disco systeem perfect voor deze situatie. Dankzij de organisatie van Global Productions en alle apparatuur die was geleverd door funTIME Showservice, was het 100-jarig bestaan van het Ests Olympisch Comité een groot succes dat niet alleen een eerbetoon was aan de sporthelden van Estland, maar ook vooruitblikte naar toekomstige sportieve successen.

Lees voortgang

Delen met anderen