EventSummit in Jaarbeurs wordt Fieldlab testevenement

EventSummit in Jaarbeurs wordt Fieldlab testevenement

Op donderdag 20 mei 2021 is EventSummit de eerste beurs die weer mag plaatsvinden sinds het uitbreken van de coronapandemie. De organisatie van EventSummit is erg blij met het besluit van Fieldlab Evenementen om van dit grootste eendaagse platform binnen de evenementenbranche op 20 mei een testevenement te maken in Jaarbeurs Utrecht. De organisatie verwacht 250 exposanten en 2500 bezoekers.

Marcel Elbertse, voorzitter van de Stuurgroep van het onderzoeksprogramma Fieldlab Evenementen: “Wij zijn heel blij dat we vandaag een nieuwe reeks onderzoeken mogen aankondigen. Het is mooi dat we deze opschalingstesten kunnen doen, waar we eerder opgedane kennis met hogere bezoekersaantallen kunnen toetsen. We realiseren ons terdege dat dit een absoluut voorrecht is, zeker met een blik op het huidige epidemiologische beeld, waar versoepelingen voorlopig nog even uitblijven. Deze nieuwe onderzoeken zijn echter essentieel voor de tweede fase van Fieldlab Evenementen.”

Arjen Lemstra van EventSummit laat weten: ‘We kunnen niet wachten om iedereen uit de branche weer live te spreken. De exposanten, Jaarbeurs, alle toeleveranciers en ons team staan te popelen om op 20 mei alle eventprofessionals met open armen te ontvangen op de Back to Live Edition van EventSummit.’

Peter van der Veer, commercieel directeur van de Jaarbeurs: “We zijn vereerd gastheer te zijn van EventSummit en alle collega’s te kunnen ontvangen. We helpen vanzelfsprekend graag om het derde Fieldlab experiment bij ons in huis te faciliteren en natuurlijk gaat ons popup theater SCALA daar een rol in spelen, dat we hebben opgebouwd in ons hallencomplex conform de geldende coronamaatregelen.  Als eerste evenementenlocatie in Nederland ontvingen we vorig jaar het Kiwa keurmerk COVID-19 preventiemaatregelen, we doen er alles aan om evenementen, beurzen en congressen weer zo veilig mogelijk te kunnen laten plaatsvinden.”

De ticketregistratie is open

Het aantal bezoekers is gelimiteerd. Het advies is dan ook om tijdig een ticket te boeken. Naar verwachting zullen ook alle beschikbare stands snel uitverkocht zijn, omdat niemand dit eerste grote LIVE moment in de branche wil missen. Joris Bots, EventSummit: ‘Omdat door corona veel bedrijven financieel geraakt zijn, hebben we besloten om de kosten voor komende editie te verdelen onder zowel de exposanten als de bezoekers. Exposanten betalen een lager bedrag en bezoekers betalen dit jaar bescheiden entreekosten.

Informatie, inspiratie, innovatie maar vooral LIVE interactie

Er zijn 250 exposanten die je graag informeren over hun locatie, product of dienst. Ondanks corona zijn er het laatste jaar nieuwe innovatieve bedrijven of producten bijgekomen. In de twee seminarruimtes kun je je de hele dag laten inspireren door een tiental sprekers.
Op het catering en evenementenveld kun je de hele dag genieten van lekker eten, een drankje en mooi entertainment. En kun je elkaar eindelijk weer Live spreken na zo’n lange tijd.

Voor info en tickets: www.eventsummit.nl

Foto: Tycho Muller

Lees voortgang

Delen met anderen