Exclusieve recht voor GSL Professional om LD-systemen te verkopen in de MEA-regio

Exclusieve recht voor GSL Professional om LD-systemen te verkopen in de MEA-regio

De Adam Hall Group breidt haar internationale verkoopnetwerk in 2020 verder uit door samen te werken met GLS Professional, een ervaren verkoopteam voor de MEA-regio (Midden-Oosten en Afrika). Het exclusieve verkooppartnerschap omvat het volledige portfolio van professionele audiomerken van LD Systems. Naast de verkoop van LD Systems, verkoopt GSL Professional sinds 2019 ook Cameo-verlichtingstechnologieproducten.

“We zijn blij dat we GSL Professional hebben gevonden om ons merk LD Systems te verkopen”, legt Markus Jahnel, COO van de Adam Hall Group, uit. “GSL is een van de meest gerenommeerde leveranciers van evenemententechnologie in het Midden-Oosten en heeft als toonaangevende Cameo-distributeur in deze regio in 2019 al bewezen dat ze met hun expertise een succesvol merk op de markt kunnen brengen. We kijken uit naar een samenwerking met LD Systems die een veelbelovende toekomst heeft in de MEA-regio.”

Adrian Curtis, Managing Director van GSL Professional, voegt toe: “We zijn enorm enthousiast over deze nieuwe samenwerking. Ik kijk er naar uit om een ​​sterke zakelijke relatie op te bouwen met onze nieuwe partners en de activiteiten voor Cameo & LD System uit te breiden via onze uitgebreide netwerk.”

Regionale leider

GSL Professional, meer dan 20 jaar geleden opgericht met de visie om te voldoen aan de behoeften van klanten in de hele regio, heeft een plaats veroverd als regionale leider in distributie en heeft een sterke reputatie opgebouwd in het hele Midden-Oosten. Met een dynamisch team van zeer ervaren professionals en een schat aan gecombineerde ervaring in vele markten biedt GSL hoogwaardige technische marketing, service en verkoopondersteuning in alle markten aan consultants, integrators, locatie-operators, eigenaren, technici, ingenieurs en eindgebruikers vanaf concept tot voltooiing.

#ProAudio #ProLighting #EventTech #ExperienceEventTech

Meer informatie:

ld-systems.com

cameolight.com

adamhall.com

blog.adamhall.com

event.tech

Lees voortgang

Delen met anderen