Firmware update voor Infinity Chimp DMX consoles

Firmware update voor Infinity Chimp DMX consoles

De firmware voor Infinity Chimp DMX consoles is aangekomen bij versie 2.1. In deze release zijn diverse nieuwe functies toegevoegd en enkele bugs zijn weer verholpen.

De nieuwste software voor de Infinity Chimp DMX-consoles is uitgebracht op 22 april 2022. Versie 2.1 voegt een flink aantal nieuwe functies toe, zoals de Virtual Strobe, waarmee je een virtuele stroboscoopfunctie kunt creëren voor fixtures die alleen een dimmerkanaal hebben en geen shutterkanaal. Deze functie voegt zowel gesynchroniseerde stroboscopen als willekeurige stroboscoopeffecten toe.

Een andere nieuwe functie is de cue-only record-optie, waarmee je veranderingen in een cue kunt markeren om ze alleen voor een bepaalde cue te gebruiken. Het is nu ook mogelijk om Reaper csv-bestanden te importeren, de MIDI- en DMX-ingangen zijn nu vrij te configureren, er zijn nieuwe opties toegevoegd aan de cue-commando’s, en de Magic Sheets zijn uitgebreid met meer sheets, hernoemen, cue hernummeren, en nog veel meer.

Een volledige lijst van verbeteringen en bugfixes is te vinden in de release notes die zijn gepubliceerd op https://forum.highlite.com/thread-1297.html. Je kunt heel eenvoudig de Chimp-software update-functie gebruiken of de laatste firmware downloaden van de productpagina’s van de fabrikant.

Lees voortgang

Delen met anderen