Gelokaliseerd ISE Live & Online event vanaf meerdere toplocaties

Gelokaliseerd ISE Live & Online event vanaf meerdere toplocaties

De ISE-beurs heeft dit jaar noodgedwongen een ander format dan de afgelopen edities. Door de COVID-19 pandemie was de periode aan het begin van het kalenderjaar nu niet geschikt om een event te organiseren dat normaal gesproken exposanten en bezoekers uit de hele wereld trekt. Begin juni zou dat allemaal weer mogelijk moeten zijn was de gedachte van de beursorganisatie afgelopen jaar. Maar zoals het er nu naar uitziet is een grote beurs nog geen haalbare optie. De ISE zet daarom in op wat zij noemen een gelokaliseerd ISE Live & Online event op knooppunten van de Europese AV industrie.

Dat betekent dat er op 1 en 2 juni een event is in het Fira Barcelona, op 8 en 9 juni in het MAC Forum in München, op 15 en 16 juni in de RAI in Amsterdam en op 23 en 24 juni in het Evolution in London. Deze reeks lokale evenementen zal worden ondersteund door een uitgebreid digitaal aanbod dat wordt aangestuurd door Cisco. De tweedaagse events beloven demonstraties van toonaangevende leveranciers van technologie en oplossingen, de mogelijkheid installateurs, integrators en eindgebruikers te spreken, te vergaderen en te netwerken.

ISE Digital

Het ISE Digital programmadeel van de beurs wordt aangestuurd door Cisco-technologie in een ‘Netflix-stijl’ platform. Dit wordt gelijktijdig met het evenement in Barcelona op 1-2 juni gelanceerd en uitgevoerd. In de weken daarna on demand zal dit beschikbaar zijn en van live updates worden voorzien vanaf de events in München, Amsterdam en Londen.

Het programma bestaat uit keynotes, industrie-inzichten en marktinformatie samengesteld door TNW (The Next Web), AVIXA, CEDIA en ISE-partners. De nadruk zal liggen op ‘De toekomst van AV’, zakelijke groei en kansen voor de industrie die uit de beperkingen van de pandemie komen. De digitale bezoeker heeft toegang tot interviews, paneldiscussies, merkverhalen, productnieuws en demo’s. Ook is het mogelijk exclusieve ISE Digital-content presentaties van een aantal technologie- en serviceleveranciers te bekijken en rechtstreeks met hen in contact te komen via het ISE Digital-platform. De digitale bezoeker krijgt de kans om te communiceren met sprekers, sponsors en andere deelnemers, en deel te nemen aan een rondetafelgesprek.

AV&Stage had de gelegenheid om Mike Blackman, algemeen directeur, ISE te spreken over wat bezoekers onder de huidige bijzondere omstandigheden tijdens hun beursbezoek kunnen verwachten. Meer daarover is te lezen in onze gedrukte uitgave van AV&Stage die in mei wordt uitgegeven.


Lees voortgang

Delen met anderen