Geniet live en online van ISE Barcelona

Geniet live en online van ISE Barcelona

Of ze nu live in Barcelona of online komen, de deelnemers aan de ISE 2021 zullen op 1 en 2 juni genieten van een vol programma met boeiende content van grootheden uit de industrie en opinieleiders, geproduceerd door ISE, The Next Web (TNW), AVIXA, CEDIA en belangrijke partners.

Unieke mix

Onder het thema ‘The Future of AV’ biedt ISE Live & Online een unieke mix van keynotes, rondetafelgesprekken, interviews en presentaties live vanuit de Main Stage in Barcelona. De ochtenden zullen exclusiviteit bevatten voor persoonlijke bezoekers van de Fira de Barcelona Gran Via, meestal in het Spaans. Dagelijks worden vanaf 12.30 uur de Main Stage-sessies ook live uitgezonden op het ISE Digital-platform.

Sessies

De sessies die op de eerste dag van de show worden gehouden, hebben als thema de rol van de pro-AV-industrie bij het herstellen van de Covid-crisis en waar de nieuwe kansen liggen. Hoogtepunten zijn onder meer een keynote van Ventura Barba, CEO van het Sónar Festival, om 13.00 uur.

TOM RAFTERY

Global Vice-president, Futurist & Innovation Evangelist, Sap

ALICE K. STEENLAND

Chief Duurzaamheidsmiddel, Dassault Systèmes

STIJN OOMS

Directeur Productstrategie Voor AV en Digitale Werkplek, Crestron

VENTURA BARBA

Uitvoerend Directeur En Partner, Advanced Music S.L. (Sonar)

SNORRE KJESBU

Vice-president & Algemene Manager, Webex-Apparaten, Cisco

GABI SHRIK

Mede-oprichter, Hdbaset Alliance & Senior Vice-President, Hoofd AV Business, Valens

VENTURA BARBA

CEO, Soñar Festival

Keynote speaker ISE Digital

De keynote speaker voor de eerste dag van ISE Digital is Ventura Barba, CEO van het Sónar Festival. Sónar, gelanceerd in Barcelona in 1994, is een van de eerste festivals ter wereld die zich richt op elektronische muziek, en is ook een viering van kunst en design. Elke zomer trekt het festival meer dan 125.000 mensen op twee locaties en negen podia, naast culturele en handelsactiviteiten die door de hele stad plaatsvinden.

Ventura is op dinsdag 1 juni om 13.00 uur ‘On The Sofa’ bij The Next Web voor een interview met de titel ‘Shaking Out the Trends in Next Tech’. Hij zal de technische trends bespreken die u op uw radar moet hebben en waarom. Ook zal hij onderzoeken wat er is versneld en wat op een laag pitje is gezet als gevolg van de pandemie. Ventura zal ook enkele van zijn ervaringen bespreken, waaronder het recente experimentele evenement voor 5.000 muziekfans in Barcelona waarvoor geen sociale afstand nodig was.

CEDIA

CEDIA, een van de twee brancheverenigingen die ISE bezit, zal twee sessies van twintig minuten houden op de Main Stage – een op elke dag van het digitale evenement – die te zien zijn op het ISE Digital-platform. Het zal ook twee paneldiscussies en een selectie van informatieve video’s presenteren op zijn Content Hub en elders op het platform.

De eerste sessie, die op dinsdag 1 juni om 15:55 uur CET plaatsvindt, heeft als titel ‘Recovery: Navigating the Post-Pandemic Landscape’. Deze paneldiscussie zal zich richten op hoe de pandemie de toeleveringsketens en inventarissen heeft beïnvloed en hoe we deze effecten kunnen verzachten.

De tweede Main Stage-sessie, die op woensdag 2 juni om 15.05 uur CET plaatsvindt, kijkt naar ‘The Integrator of 2025: What’s Next?’. Gebaseerd op een aanstaande CEDIA-whitepaper, zal deze discussie worden opgesplitst in vier segmenten die van cruciaal belang zijn.

Exposant Nieuws

De beursvloer in Barcelona is klaar om ontdekt te worden. Merken als Infinitus, Alfalite, Equipson en IC audio brengen al nieuws naar buiten over de lancering van hun product en oplossing in juni.

Meer details over de exposanten is te vinden op de ISE-website.

Lees voortgang

Delen met anderen