Geniet van krachtige surround sound met de nieuwe HT-S40R soundbar van Sony

Geniet van krachtige surround sound met de nieuwe HT-S40R soundbar van Sony

·        Een levensechte filmbeleving dankzij surround sound

·        Beleef een draadloos design dat zonder gedoe een cinemageluid oplevert

·        Niet alleen films klinken geweldig: de HT-S40R is ook gemaakt voor muziek

Sony lanceert de HT-S40R– een krachtige nieuwe geluidsinstallatie voor een echt cinemageluid in de woonkamer. De HT-S40R biedt 600W aan krachtige 5.1-kanaals surround sound, met draadloze achter-luidsprekers waarmee elke film tot leven komt.

Sensationeel geluid
Deze combinatie van een soundbar, een subwoofer en draadloze achter-luidsprekers biedt een dynamisch, kamervullend geluid voor een fantastische audio-ervaring.

De HT-S40R heeft een totale output van 600W, 5.1-kanaals surround sound en Dolby Audio technologie voor krachtig geluid. Dankzij deze kenmerken komen alle details uit de nieuwste series en oude favorieten tot leven.

Minder rommel, meer geluid
Creëer met de nieuwe HT-S40R een thuisbioscoopsysteem met een minimum aan kabels. De achter-luidsprekers worden aangestuurd door een draadloze versterker, hierdoor zitten er geen draden in de weg tussen de voor- en achterkant. Dit systeem biedt een cinemageluid zonder gedoe of rommel. Met een Sony BRAVIA-TV die een draadloze tv-verbinding ondersteunt is het mogelijk om de audio draadloos te verbinden met de HT-S40R.

Niet alleen films klinken geweldig: de HT-S40R is ook gemaakt voor muziek. Stream draadloos muziek vanaf een smartphone via Bluetooth of gebruik de USB-poort om audio vanaf een USB-toestel af te spelen.

Staat mooi in elke woonkamer
De HT-S40R heeft een slank en compact design. Dankzij de onopvallende subwoofer en de draadloze achter-luidsprekers is de HT-S40R ideaal te combineren met een BRAVIA tv. Bovendien kunnen de compacte soundbar, subwoofer en draadloze achter-luidsprekers aan de muur worden bevestigd.

In enkele seconden geïnstalleerd
De HT-S40R is meteen na het uitpakken klaar voor gebruik. Sluit de bar aan op de subwoofer, verbind de achter-luidsprekers met de draadloze versterker en sluit de subwoofer aan op de tv. Geniet vervolgens van een echte 5.1-kanaals surround sound. HDMI ARC, optische en analoge inputverbindingen zijn beschikbaar.

Optionele geluidsinstelling
Het luidsprekersysteem komt met vier geluidsmodi: cinema, muziek, standaard en auto. Tevens is er een Night en Voice modus. Dankzij de volumebediening van de subwoofer is het mogelijk om de kijk- en luisterervaring verder af te stemmen.

De HT-S40R is vanaf mei 2021 verkrijgbaar in de Benelux voor € 400 euro.

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een creatief entertainmentbedrijf met een duurzame technologische basis. Van game- en netwerkservices tot muziek, films, elektronica, semiconductors en financiële diensten – het doel van Sony is om de wereld te verrijken met emotie via creativiteit en technologie. Voor meer informatie, bezoek: http://www.sony.net

Lees voortgang

Delen met anderen