Gloednieuwe lijn van op hygiëne gerichte, energiezuinige en vrijwel randloze spraakgestuurde Philips MediaSuite-tv’s

Gloednieuwe lijn van op hygiëne gerichte, energiezuinige en vrijwel randloze spraakgestuurde Philips MediaSuite-tv’s

Check-in naar de toekomst: de nieuwe, gelikte en stijlvolle, Netflix-ready, Philips MediaSuite-tv’s met ingebouwde Chromecast™ brengen de nieuwste innovaties van Europa’s meest populaire horeca-tv-familie in een gloednieuw, bijna randloos ontwerp, ondersteund door de nieuwste Android-software en -beveiliging, en nieuwe kostenbesparende energie-efficiëntie en op hygiëne gerichte functies.

Nieuwste evolutie

PPDS, de snelst groeiende leverancier van professionele tv’s, digital signage en LED-display-oplossingen in de AV-industrie, is verheugd om de nieuwste evolutie aan te kondigen van zijn zeer innovatieve en marktleidende horeca-tv-assortiment, met de lancering van een gloednieuwe, geavanceerde serie van premium 4K Philips MediaSuite-tv’s.

De nieuwste toevoegingen aan de groeiende Philips MediaSuite met Android TV™ OS-familie zijn de nieuwe strakke en stijlvolle Philips MediaSuite 6214U-serie en een nieuwe 55-inch variant van de MediaSuite 5214U-familie, die ongeëvenaarde keuze, kwaliteit en kostenbesparende mogelijkheden biedt voor de horeca industrie.

Thuis-van-huis-ervaring

Geprezen als ‘s werelds meest complete alles-in-één hotel-tv-entertainmentoplossing, combineren de nieuwe Philips MediaSuite-tv’s alle innovatieve, eersteklas functies van eerdere premiummodellen, terwijl ze gebruikmaken van de nieuwste marktfeedback en onderzoek om aan alle huidige en toekomstige behoeften te voldoen – ook rond design, hygiëne en slechtziendheid – komen aan bod. Ze zorgen voor een ongeëvenaarde thuis-van-huis-ervaring.

Ook energie-efficiëntie blijft een leidende factor. Als aanvulling op de belofte voor een langere levensduur, waardoor bedrijven langer kunnen profiteren van de nieuwste functies en functionaliteit, waarbij AEEA-afval wordt geminimaliseerd, heeft elk van deze nieuwste uitgebrachte MediaSuite-tv’s een energielabel van F-classificatie, waarbij de 75-inch een E behaalt. Waardoor ze de professionele tv’s met de best beoordeelde energie-efficiëntielabels die momenteel op de markt zijn.

Nieuw design, meer keuze

Verkrijgbaar in 43”, 50”, 58” (nieuw in de MediaSuite-familie), 65” en 75” varianten is de aan de muur te bevestigen 6214U PPDS’ meest stijlvolle en meest energiezuinige Philips MediaSuite TV-reeks tot nu toe*, met 400 nit, 4K UHD-beeldkwaliteit en een gloednieuw, bijna randvrij volledig metalen antracietkleurig ontwerp.

Als aanvulling op de MediaSuite 6214U-reeks, biedt de nieuwe 55-inch MediaSuite 5214U een nieuwe maatoptie voor de bestaande 43-inch en 50-inch familie die vorig jaar in de reeks werd uitgebracht. Met een nieuw, vrijwel randloos zwart ontwerp, biedt de 5214U 350 nit, 4K UHD-beeldkwaliteit en is standaard uitgerust met een stijlvolle tafelstandaard. Afhankelijk van de voorkeur of de ruimtevereisten is ook wandmontage mogelijk.

Deze nieuwste release brengt het totale aantal Philips MediaSuite-tv’s van PPDS tot 11, variërend van 19″-75″, met opties voor een breed scala aan budgetten en omgevingen, of het nu gaat om een ​​wereldwijde hotelketen of een klein pension.

Nieuwe standaard

Jeroen Verhaeghe, International Business Manager for Hospitality en het brein achter Philips MediaSuite, merkte op: “Sinds de lancering in 2019 heeft Philips MediaSuite de rol van de hotel-tv opnieuw gedefinieerd en een nieuwe standaard gezet voor controle, personalisatie en entertainmentkeuze voor de gast, terwijl het ooit onvoorstelbare back-end controle- en beheeropties biedt, zodat hoteliers echt controle kunnen krijgen over de ervaring die ze willen bieden. “In korte tijd is Philips MediaSuite de eerste keus geworden voor veel van ’s werelds toonaangevende hotelketens en is het marktleider geworden in een aantal belangrijke markten, waaronder de Scandinavische landen, DACH en, meest recentelijk, de Benelux.”

Hij vervolgde: “De lancering van de gloednieuwe Philips MediaSuite 6214U-serie en de toevoeging van een 55″-model aan de bestaande MediaSuite 5214U-familie, bouwt verder op onze strategie om onze klanten te ondersteunen en te reageren op hun behoeften en wensen.”

In navolging van eerdere modellen kunnen de nieuwste MediaSuite-tv’s op afstand worden beheerd met behulp van het exclusieve PPDS CMND-platform en, ontworpen op een Android-besturingssysteem, kan firmware regelmatig worden bijgewerkt met de nieuwste functies, functionaliteit en beveiligingsupdates.

Omdat hygiëne van het grootste belang is voor zowel hoteliers als gasten, zijn Philips MediaSuite 6214U-tv’s nu ook uitgerust met een Philips Premium Hygienic Remote Control. De afstandsbediening is gemaakt van antimicrobiële materialen en is volledig vrij van gaatjes – inclusief geen verhoogde knoppen en een anti-diefstal batterijklepje – waardoor een snelle en eenvoudige reiniging mogelijk is en het risico op verspreiding van schadelijke ziektekiemen en bacteriën wordt verminderd.

Bovendien, met MediaSuite TV’s die draaien op het nieuwste Android TV OS, beschikken hun afstandsbedieningen over een zeer veilige**, ‘push to talk’, Google Assistent-microfoon, waardoor gasten de keuze hebben om populaire diensten, zoals Netflix en YouTube, te bedienen via spraakgestuurde opdrachten of via speciale sneltoetsen.

Maximale inclusiviteit

Voor maximale inclusiviteit kunnen MediaSuite-afstandsbedieningen ook de Google Talkback-functie bevatten, die gesproken woord en andere hoorbare feedback geeft, zodat gebruikers die hulp nodig hebben, weten wat er op het scherm staat. Een langere levensduur van de batterij helpt ook om tijdige interventies van personeel en dure batterijvervangingen te verminderen.

Jan Van Hecke, Global Product Manager, Professional TV bij PPDS, merkte op: “Hygiëne is nog nooit zo belangrijk geweest en ook nog nooit zo nauwkeurig onderzocht. De afstandsbediening van de tv kan, zonder regelmatige reiniging, een aantal zeer onaangename en mogelijk schadelijke bewoners herbergen, die u niet graag zou willen oppikken. Het is een serieus probleem en met onze hygiënische afstandsbedieningen willen we gasten en hotelpersoneel helpen te genieten van de veiligste en schoonste omgeving die mogelijk is.”

Geen draden, geen extra kosten

Met Chromecast built-in™ als standaard op alle Philips MediaSuite-tv’s – de eerste professionele tv’s die dit deden bij de lancering (2019) – kunnen gasten die MediaSuite 6214U-tv’s gebruiken, films, video’s, presentaties en meer casten en ervan genieten in maximaal 4K , vanaf hun eigen persoonlijke apparaat (Android, iOS), waardoor ze meer controle hebben over hoe en wanneer ze inhoud willen consumeren.

Bovendien verwijdert de opname van Chromecast ingebouwd™ lelijke externe hardware en neemt het risico op diefstal weg, terwijl externe bedrading tot een absoluut minimum wordt beperkt voor veiligere, schonere installaties. De opname van Chromecast built-in™ maakt een einde aan extra en tijdige hardware-investeringen, installaties (geen app-downloads), onderhoudskosten en licentieovereenkomsten – geschat op meer dan € 100 per tv. Sterker nog, het stelt gebruikers in staat om vol vertrouwen te casten, in de wetenschap dat hun gegevens bij het uitchecken van de tv worden gewist.

Beveiligde toegang

Gebruikers hebben beveiligde toegang tot duizenden populaire apps op Google Play, waaronder populaire services zoals lokaal nieuws, weers- en verkeersinformatie, evenals contentstreaming van providers zoals YouTubeTM, Deezer en Spotify, evenals Disney+ en Apple TV+.

MediaSuite-tv’s zijn ook Netflix-ready, waardoor gebruikers naadloos toegang hebben tot al hun favoriete films van ‘s werelds populairste streamingplatform via een unieke, ingebouwde app.

Verhaeghe voegde toe: “De behoeften en eisen van onze partners en hun klanten blijven evolueren, of het nu gaat om hoe of wanneer mensen ervoor kiezen om content te bekijken. Het is daarom absoluut noodzakelijk dat we een stap voor blijven om ervoor te zorgen dat we niet alleen voorbereid en klaar zijn om te voorzien in de behoeften van vandaag, maar om ons onmiddellijk aan te kunnen passen als de omgeving morgen plotseling verandert of evolueert.”

Hij concludeerde: “Met Philips MediaSuite 6214U en 5124U helpen we de gast de controle te geven over hun ervaringen. Of ze nu lineaire tv kijken, hun streamingprogramma’s inhalen of inhoud van hun eigen persoonlijke apparaat naar het grote scherm casten, met MediaSuite voelen ze zich thuis. De dagen dat je in een hotel tv zat te kijken in een taal die je niet verstond of de nieuwste blockbuster op een kleine mobiele telefoon of tablet keek, zijn allang voorbij.”

Voor meer nieuws, kijk op www.ppds.com

Lees voortgang

Delen met anderen