Gravity Desinfectant Stand en Social Distancing tape van Adam Hall Group

Gravity Desinfectant Stand en Social Distancing tape van Adam Hall Group

We komen er samen doorheen. Hoe verenigd we ons ook voelen tijdens de Corona-crisis, we zullen deze grote gemeenschappelijke uitdaging alleen overwinnen als we de vereisten op het gebied van hygiëne en fysieke afstand in acht nemen zodra de eerste sociale en economische beperkingen zijn opgeheven. Daarom introduceert de Adam Hall Group twee zeer effectieve ‘kleine helpers’: de Gravity Desinfectant Stand en de Social Distancing Tape van AH Accessories. Beide producten zijn nu te koop.

Universele desinfectiestandaard

Na het daverende succes van de Gravity® XDS SET 01 DIY desinfecterende standaardset, heeft Gravity haar portfolio opnieuw uitgebreid met een verder verbeterde universele oplossing. De Gravity® GMS23DIS01B (W) is een in hoogte verstelbare desinfectiestandaard, die de ronde GMS23 microfoonstandaard combineert met de GMADIS01B (W) universele desinfectiemiddelhouder (ook apart verkrijgbaar).

Als universele oplossing is de Gravity® GMS23DIS01B (W) perfect voor mobiele maar ook vaste installaties in entree- en wachtruimtes met veel voetverkeer, zoals in winkels, dokterspraktijken, restaurants, hotels, scholen, evenementenhallen, commerciële ruimtes en kantoren. De desinfectiestandaard kan met de universele SCP710B Super Clamp op steigers, leuningen of spanten worden gemonteerd en tegen diefstal worden beschermd met de praktische montagesleuven.

Social Distancing Tape

Blijf 1,5 meter weg – geen probleem met de nieuwe Social Distancing Tape van Adam Hall Accessories. Het geel-zwarte PVC-plakband met een totale lengte van 66 meter is ideaal voor het tijdelijk markeren van afstandsmarkeringen in wachtruimten – van openbare voorzieningen tot supermarkten en winkels om ijssalons af te halen. Met de halve meter referentiemarkering kunt u snel en veilig de vereiste afstanden bepalen.

De Social Distancing Tape is momenteel beschikbaar in vier talen: Duits, Engels, Frans en Nederlands. Er is ook een speciale tape met een veiligheidsafstand beschikbaar voor gebruik in Groot-Brittannië en de toepasselijke veiligheidseisen.

#WeWillGetThroughThisTogether #SocialDistancing #EventTech #ExperienceEventTech

Informatie over Adam Hall Group:

adamhall.com

blog.adamhall.com

event.tech

gravitystands.com

Lees voortgang

Delen met anderen