Gravity presenteert de Traveler-serie

Gravity presenteert de Traveler-serie

Gravity presenteert de Traveler-serie – lichte, compacte en praktische statieven, beugels en andere hulpmiddelen in het dagelijkse muzikale rondtoerende leven. Gravity is dus toegewijd aan de elementaire behoeften van muzikanten en creatieve mensen die van optreden naar optreden of van baan naar baan reizen en alleen het hoogstnoodzakelijke meenemen om gewicht te besparen en toch flexibel te blijven.

Lichtgewicht microfoonstatief

Met de Traveler-serie is Gravity gericht op zowel muzikanten als makers van inhoud. De basis van de Traveller serie is het lichtgewicht MS 5311 B microfoonstatief met comfortabele 1-punts giekverstelling. Alle andere Traveller-producten kunnen met een geïntegreerde klem aan de microfoonstandaard worden bevestigd. Het assortiment omvat de NS MS 02 bladmuziekhouder met een traploos verstelbare stalen plank (NS MS 03 als opvouwbare versie), de uiterst veelzijdige MA TRAY 3 plank, waarop plaats is voor alles van drumtoetsen of capo’s tot smartphones, stemapparaten of compacte pedalen, evenals de MA DSB 01 drumstokhouder, zodat stokken op elk moment tijdens het live optreden snel en gemakkelijk toegankelijk zijn.

De Traveler-serie wordt gecompleteerd door de MA 3D A 3D-arm, waarmee microfoons, action cams en mobiele telefoonhouders aan de microfoonstandaard kunnen worden bevestigd en bijzonder flexibel kunnen worden uitgelijnd. Dankzij het grote klembereik van 15 tot 35 mm en de 360° rotatie van de drie gewrichten, kan de MA 3D A op verschillende manieren worden gebruikt, niet alleen als gespecialiseerde helper op live podia, maar ook in foto- en videostudio’s of in podcastcabines. Gewoon losmaken, afstellen, vastdraaien en klaar.

Per direct bestelbaar

De Gravity Traveler serie is per direct leverbaar en zal in de toekomst regelmatig worden uitgebreid met nieuwe oplossingen.

Extra informatie

gravitystands.com/traveler

gravitystands.com

adamhall.com

#Gravity  #StandYourGround  #Traveler  #EventTech  #ExperienceEventtech

#Gravity #StandYourGround #Traveler #EventTech #ExperienceEventtech

Lees voortgang

Delen met anderen