Gravity presenteert Multi Keyboard Stand voor muzikanten en producers

Gravity presenteert Multi Keyboard Stand voor muzikanten en producers

Gravity presenteert de Multi Keyboard Stand, een instrument- en apparatuurstandaard met vier niveaus voor flexibele en visueel zuivere plaatsing van keyboards, synthesizers, werkstations, grooveboxen, effecten, mixers en meer – live en in de studio. De vrij verstelbare Multi Keyboard Stand is gemaakt van lichtgewicht en robuust aluminium en maakt het mogelijk om elke plank te verstellen om instrumenten of apparatuur comfortabel en veilig op de gewenste plaats te plaatsen – de perfecte oplossing voor alle muzikanten en producers die hun setup willen optimaliseren en hun apparatuur georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk.

Veelzijdige keyboardstand

De Multi Keyboard Stand biedt alles wat muzikanten verwachten van een betrouwbare en veelzijdige keyboardstand: elk niveau is vrij instelbaar via grote draaiknoppen – zowel in hoogte als in termen van de afstand tussen de twee steunen waarop het instrument of de apparatuur wordt geplaatst. Bovendien kan de hellingshoek naar wens worden aangepast om op elk niveau een ideaal speel- of bedieningscomfort te garanderen.

Maximale veiligheid

Voor een nauwkeurige afstelling kunnen de zwarte aluminium buizen worden voorzien van centimeter- en millimeterafmetingen met behulp van de bijgeleverde zelfklevende meetlinten. Maximale veiligheid wordt ook gegarandeerd door de dubbele kantelbeveiliging (2,5 mm of 4 mm) om de units stabiel op hun plaats te houden. Bovendien maakt de geïntegreerde kabelgeleiding een schone en veilige geleiding van net- en signaalkabels achter de instrumenten mogelijk.

De Gravity Multi Keyboard Stand is nu verkrijgbaar.

Verdere informatie:

gravitystands.com

adamhall. com

blog.adamhall.com

#Gravity #TakeTheStage #EventTech #ExperienceEventTechnology

Lees voortgang

Delen met anderen