Gravity® VARI®-ARM-serie nu verkrijgbaar

Gravity® VARI®-ARM-serie nu verkrijgbaar

Gravity® kondigt de beschikbaarheid aan van de nieuwe VARI®-ARM-serie. De veelzijdige productserie omvat vier modellen (VARI®-ARM M14, VARI®-ARM M38, VARI®-ARM L38 en VARI®-ARM L TV) met verschillende schroefdraad en beugels en maakt een veilige en flexibele positionering van verschillende apparaten mogelijk – van camera’s en cameramonitors tot microfoons en popfilters tot recorders of smartphones. Het bijzondere van de VARI®-ARM: de drie scharnieren worden vergrendeld en ontgrendeld met slechts één centrale stelschroef, waardoor de VARI®-ARM een universeel hulpmiddel is voor creatieve toepassingen.

Elk VARI®-ARM-model is gebaseerd op een stabiele scharnierarm van staal met drie scharnieren waarmee apparatuur volledig vrij en nauwkeurig in elke gewenste positie kan worden bewogen. De drie scharnieren kunnen met slechts één hand worden vast- en losgedraaid via de centraal gemonteerde stelschroef.

Afhankelijk van de toepassing biedt de Gravity VARI®-ARM serie de juiste oplossing:

Voor videoproducenten, fotografen en YouTubers die op zoek zijn naar een flexibele camera-monitorbevestiging, is de VARI®-ARM M14 de perfecte camera-monitorbevestiging voor film-, foto- of video-opnamen. Hiervoor heeft de VARI®-ARM M14 aan beide uiteinden een 1/4″-schroefdraad die compatibel is met bijna elke cameramonitor op de markt en met elke in de handel verkrijgbare fotocamera- en smartphonehouder.

Voor het nauwkeurig positioneren van een camera in de thuisstudio of onderweg is de VARI®-ARM M38 de ideale keuze. Uitgerust met een 3/8″ schroefdraad en een solide montagebeugel met een bijzonder groot klembereik (15-35 mm), is de VARI®-ARM M38 niet alleen geschikt als houder voor zware broadcastmicrofoons, maar ook voor montage met een geschroefde spiegelreflexcamera op tafelbladen. Hiervoor wordt de VARI®-ARM M38 geleverd met een adapter (3/8″ naar 1/4″ verloopschroefdraad).

Muzikanten, creatieven en podcasters zullen de VARI®-ARM L38 een veelzijdig hulpmiddel vinden dat in verschillende situaties kan worden gebruikt, waaronder als snelwerkende microfoonarm voor montage op bureaus, microfoonstandaards of elk ander oppervlak. De VARI®-ARM L38 heeft dezelfde draad- en klemuitrusting als de VARI®-ARM M38, maar is dankzij de verlengde armlengte (415 mm in plaats van 270 mm) bijzonder geschikt voor flexibele uitlijning van microfoons voor instrumenten .

Evenementtechnici, live muzikanten en studioproducenten zullen de VARI®-ARM L TV waarderen met zijn twee 16 mm TV-spigot-adapters. Op deze manier kan de knikarm aan een SuperClamp worden bevestigd en daarboven op elke trussconstructie worden gemonteerd. Dankzij de mogelijkheid om een ​​van de twee tv-adapters los te schroeven en het gebruik van de geïntegreerde 1/4″-schroefdraad, variëren de toepassingsmogelijkheden van het monteren van een overheadmicrofoon in interviewsituaties tot een action cam tot het monteren van kleine LED-lampjes in de fotostudio.

Make Magic – de beeldvideo van de VARI®-ARM-serie vindt u hier.

De Gravity VARI®-ARM-serie is nu verkrijgbaar.

Further information:
gravitystands.com/VARI-ARM

adamhall.com
blog.adamhall.com

#Gravity #TakeTheStage #EventTech #ExperienceEventTechnology

Lees voortgang

Delen met anderen