Heerlijk warm en droog genieten bij de Brabantse Winter

Heerlijk warm en droog genieten bij de Brabantse Winter

De Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch worden van 21 december tot en met 7 januari omgetoverd tot de ultieme winterse parade waar jong en oud 18 dagen lang in een grootse en winterse setting knus genieten. Van kerstmarkt tot een potje curling. Van kinderactiviteiten tot samen – arm in arm – meelallen tijdens de après-ski. Van jong tot oud en van geliefden en families tot vriendengroepen. De Brabantse Winter ontvangt iedereen met open armen voor een rits onvergetelijke dagen, avonden, nachten! Zoals dat alleen in Brabant kan. 

Voor jong en oud

Gedurende die 18 dagen is er van alles te doen voor jong en oud. Voor de allerkleinsten is er meteen bij binnenkomst een nostalgische draaimolen en Winter Wonderland – een betoverende minispeeltuin waar kids kunnen mini midgetgolfen, klimmen en klauteren in een winters landschap.

Een stukje verderop vind je een zweefmolen en een Bounce Valley stormbaan. Op de openingsavond werd meteen duidelijk dat deze stormbaan leuk is voor alle leeftijden. De kleintjes kunnen hier klimmen en klauteren en de jeugd en ouderen maken er een wedstrijdparcours van.

Helemaal rechts achter in de hoek vind je de Tube Slide XXL. Pak een band en suis naar beneden. Ook dit is leuk voor alle leeftijden. Links daarvan vind je onder andere de gameroom waar je verschillende games alleen of tegen elkaar kunt spelen.

Dan volgt weer een soort van straatje voor de jongere gasten waar je door het Dwalende Winter Doolhof kunt lopen, je kunt laten schminken, kunt chillen in de Silent Cinema en kunt genieten van een ouderwetse cakewalk.

Hapje en een drankje

Als je daar weer voorbij loopt kom je bij de Biergarten, de Apres Ski en Het Borrel Terras uit met het grote Winterpodium waar iedere avond optredens zijn van onder andere Emma Heesters, John de Bever en Tino Martin. Ook kun je hier je schaatsen onderbinden – of huren. In deze area zijn ook nog enkele attracties te bezoeken, zoals de Kamelenrace en Snowboard Rodeo. En natuurlijk vind je hier allerlei soorten eten bij de Food Trucks.

Heerlijk met het gezin, de vriendengroep, familie of collega’s warm en droog genieten in de Brabanthallen. De prijzen voor de dag- en avondtickets of een passepartout, de openingstijden en nog veel meer informatie is terug te vinden op www.debrabantsewinter.nl

Lees voortgang

Delen met anderen