HELUKABEL introduceert nieuwe audiokabel HELUSOUND® 450

HELUKABEL introduceert nieuwe audiokabel HELUSOUND® 450

                                    
HELUKABEL, één van de meest toonaangevende wereldwijde fabrikanten en leveranciers van kabels, draden en accessoires, heeft de HELUSOUND 450 geïntroduceerd. Een flexibele audiokabel voor gebruik in de mediatechnologie branche. Deze audiokabel is ideaal voor gebruik bij podiumtechnologie, opnamestudio’s en festivals.

Voordelen:

• extreem flexibel en tegelijkertijd robuust – mobiele, simpele en snelle installatie mogelijk.
• de speciale zachte PVC buitenmantel, die gemakkelijk te hanteren is zorgt samen met de samengeslagen klasse 6 aders voor maximale stabiliteit en flexibiliteit.
• ideaal voor kleine haspels – energiebesparend en gemakkelijk in gebruik.
• lange levensduur door ideale samenslag (weerstand tegen kurkentrekkers).
• geschikt voor vaste installatie – dubbele voorraad is niet nodig.
• hoge kwaliteit door eigen productie in Duitsland.
• speciale meter markering op de buitenmantel mogelijk.
• één specialist voor alle audiokabels – HELUKABEL biedt een compleet assortiment audiokabels in de HELUSOUND® serie.

• = product voldoet aan de laagspanningsrichtlijn 2014/35/EU

Over HELUKABEL BV

HELUKABEL BV is de Nederlandse dochteronderneming van het Duitse familiebedrijf HELUKABEL GmbH, één van de meest toonaangevende internationale fabrikanten van kabels en draden, met 55 locaties in 36 landen over de hele wereld. Vanuit ons Nederlandse distributiecentrum, gelegen in Budel (nabij Eindhoven) hebben wij kabels, draden en accessoires voor een groot aantal industriële en commerciële toepassingen op voorraad. Mede door de centrale ligging zijn wij in staat om goede service en  zeer korte levertijden te garanderen. HELUKABEL heeft meer dan 33.000 producten voorradig voor de volgende toepassingen: industriële kabels en enkeladers, infrastructuurkabel en draad, data- netwerk en bus technologie, rupskabel, maatwerkkabel, voor-geassembleerde kabel, windmolens- en zonnepalen, spiraalkabel, mediatechnologie en kabeltoebehoren. Onze kabels  zijn uitvoerig getest, zijn van topkwaliteit en we bieden oplossingen op maat!

www.helukabel.nl

Lees voortgang

Delen met anderen