Het Hydra-meetsysteem wordt wereldwijd verzonden

Het Hydra-meetsysteem wordt wereldwijd verzonden

Na de succesvolle lancering en positieve feedback van de industrie over haar nieuwe Hydra-meetinstrument voor LED-panelen, is Brompton Technology verheugd aan te kondigen dat het langverwachte systeem nu wereldwijd wordt verzonden. Onder de eerste golf van systemen die bij klanten binnenkomen, heeft een aantal Shenzhen bereikt, waar Brompton onlangs zijn nieuwe grotere kantoor in China heeft geopend. Deze Hydra’s worden al gebruikt voor paneelkalibraties door de vele partners van de fabrikant van Brompton, bijgestaan ​​door een team van Calibration Support Engineers.

Speciaal ontworpen voor ledpanelen

De Hydra is een geavanceerd meetsysteem dat speciaal is ontworpen voor LED-panelen die zijn uitgerust met een Tessera R2-ontvangerkaart. Panelen moeten worden gemeten met Hydra om te profiteren van Dynamic Calibration, de baanbrekende technologie die het volledige potentieel van een paneel ontketent, zodat het helderder wit, hogere contrastverhoudingen, meer verzadigde kleuren en levensechte kleurnauwkeurigheid kan bereiken.

Minimale insteltijd

Investeerders in het Hydra-systeem zullen profiteren van de minimale insteltijd van het systeem, uitgebreide foutcontroles en de mogelijkheid om rapporten in meerdere talen te genereren om een ​​objectieve beoordeling van de paneelprestaties te geven. Dit maakt het eenvoudig om te bevestigen dat elke nieuwe batch panelen voldoet aan de individuele specificaties en vermindert de kans op gebruikersfouten.

24/7 ondersteuning

“Ons oorspronkelijke plan was om elke levering te ondersteunen met persoonlijke training en een volledige installatie”, zegt Thomas Walker, Product Manager voor Brompton. “We hebben ons moeten aanpassen aan het huidige klimaat, maar bieden nog steeds onze gerenommeerde 24/7 wereldwijde technische ondersteuning door gebruik te maken van alle beschikbare tools voor samenwerking op afstand, zoals videoconferenties, telefonische ondersteuning en desgewenst externe desktopbediening.”

Productierun

De eerste productierun van Hydra was direct na de lancering uitverkocht. Verhuurbedrijven zoals Fuse, Creative Technology en Faber AV waren early adopters en maakten van de gelegenheid gebruik om de mogelijkheden van hun bestaande LED-paneelinventaris te upgraden.

“We hebben Hydra afgelopen november aangekondigd en het werd goed ontvangen. Maar onze hele branche heeft sindsdien moeilijke tijden doorgemaakt. Onze focus lag dan ook op het ondersteunen van ons team en onze klanten over de hele wereld”, zegt Richard Mead, Managing Director van Brompton. “Het doet me nu enorm veel plezier om aan te kondigen dat we de eerste Hydra-meetsystemen hebben geleverd, waarmee Brompton-klanten hun huidige vloot LED-panelen aanzienlijk kunnen upgraden met alle kracht en flexibiliteit van dynamische kalibratie en Brompton HDR.”

Lees voortgang

Delen met anderen