Highlite International presenteert de DAP Edge draadloze microfoons

Highlite International presenteert de DAP Edge draadloze microfoons

Als onderdeel van de ‘The Power Of Entertainment’ campagne lanceert Highlite International BV een nieuwe toevoeging aan de DAP familie: de Edge draadloze microfoons.

De Edge-serie draadloze microfoons van DAP bevat een handheld systeem en een beltpacksysteem. De UHF True Diversity ontvanger is voorzien van een helder full colour LCD-scherm waardoor de bediening van het systeem zeer eenvoudig is.

Scan-functie

Maar het belangrijkste kenmerk en het grote voordeel van de Edge-serie is de Scan-functie. Met dit kenmerk laat de Edge-ontvanger precies zien welke frequenties niet bezet zijn, zodat de gebruiker de juiste frequentie kan kiezen zonder zich zorgen te hoeven maken over eventuele storingen. Het systeem werkt tussen 606MHz en 668MHz frequenties en is daarom zeer geschikt voor gebruik in grote delen van Europa.

De handheld unit heeft een cardioïde condensatormicrofoon en zowel de handheld als de beltpack zijn voorzien van een OLED-display. De communicatie tussen de ontvanger en de zender met betrekking tot de frequentie, de gain, de naam van de microfoon of de groep gebeurt via een aparte infraroodverbinding.

De Edge-ontvangers worden geleverd met 19″ beugels, voedingsadapter en 8 identificatiestickers om de verschillende microfoons te labelen. De Edge-serie biedt optioneel een speciale ED-1-antenneverdeler en een set van 2 EUA-1 unidirectionele antennes. De Edge handheld en de beltpack zijn ook verkrijgbaar als extra accessoire.

Heeft u meer informatie nodig kunt u mailen naar ton.meisen@highlite.com of bellen met 06-55798267

Beltpack – https://www.highlite.com/nl/d1476b-edge-ebs-1.html

Microfoon – https://www.highlite.com/nl/d1475b-edge-ehs-1.html

Lees voortgang

Delen met anderen