Hulpmiddelen bij voorstellingen in de nieuwe anderhalve meter samenleving

Hulpmiddelen bij voorstellingen in de nieuwe anderhalve meter samenleving

Wegens de voorlopig geldende nieuwe 1,5 meter samenleving zullen voorstellingen in de toekomst een andere invulling moeten krijgen, ook voor het publiek. Ron de Groot Theatertextiel en Toneelinrichting staat in de startblokken om onder andere schouwburgen en theaters hierbij te assisteren. “Wij hebben niet stilgezeten en hebben een paar items ontwikkeld en bedacht welke een oplossing kunnen bieden om te voldoen aan een veilige plek voor medewerkers en bezoekers.”

Veilige voorstelling doekjes

Het bedrijf denkt met de speciaal door hen ontworpen ‘VEILIGE VOORSTELLING®’ doekjes van dienst te kunnen zijn voor het opstellen van een duidelijk en overzichtelijk stoelenplan. Door over de rugleuning van bepaalde stoelen de goud-geborduurde Sonata Theatervelours doekjes te leggen – welke ook nog eens voldoen aan de eisen omtrent brandvertragende werking – kun je aangeven welke stoelen leeg moeten blijven. Met dit systeem is het mogelijk om in weinig tijd en zeer flexibel, bij elke voorstelling een andere stoelverdeling te maken.

Prijzen

Prijs voor de LUXE goud-geborduurde Sonata Theatervelours uitvoering bedraagt € 17,50 per stuk, bij afnames van 100 stuks of meer slechts € 16,50. Prijs voor de BUDGET uitvoering in zwarte Cloth S. bedraagt € 9,95 per stuk. Uiteraard willen wij jullie ook nog even verwijzen naar de reeds bestaande ‘gereserveerd’ doekjes in ons leveringsprogramma.

Mondkapjes

Speciaal voor het theater en/of de schouwburg zijn er zwarte mondkapjes met de tekst ‘veilige voorstelling’. U kunt de mondkapjes bij de entree of garderobe uitdelen en/of verkopen. Dit als blijk van waardering en als tegemoetkoming aan uw bezoekers na een moeilijke tijd en om aan de Social Distancing te kunnen voldoen. Voor meer informatie over de kapjes en of andere materialen uit het assortiment kunt u terecht op: www.theatertextiel.com of kijk op instagram rondegroot_theatertextiel of het YouTube kanaal Ron de Groot Theatertextiel.

Scheidingswanden

Daarnaast hebben wij standaard scheidingswanden, op wielen, voorzien van een zwart vlamwerend, theatermolton doek. Het doek kan worden voorzien van eigen tekst of logo. Deze wanden worden door ons zelf gemaakt in onze staalwerkplaats en kunnen dus op verzoek qua maat worden aangepast. De wanden kunnen dienen om de bezoekers op een veilige manier naar de zaal te begeleiden en kunnen tijdens de voorstelling worden verplaatst naar garderobe en/of foyer, ook te gebruiken in de zaal of op toneel.

Reserveer snel want de bestellingen gaan hard. Vele theaters hebben de doekjes al besteld om in het nieuwe seizoen op een flexibele, duurzame en veilige manier te kunnen starten. Wij wensen al onze collega’s binnen de cultuur heel veel sterkte en succes en hopen elkaar snel weer te ontmoeten op het podium.

Lees voortgang

Delen met anderen