In tijden van corona zetten we een tandje bij

In tijden van corona zetten we een tandje bij

Het coronavirus grijpt in op letterlijk alles. Oók de geplande installatie van een nieuw presentatiesysteem met projectiescherm bij het Grafisch Lyceum Rotterdam – door hun vaste audiovisuele partner NFGD – werd noodgedwongen uitgesteld vanwege de coronamaatregelen op school. Toen de werkzaamheden eind april wél konden plaatsvinden, zorgde corona voor een probleem met levertijden. Gelukkig kon Macada Innovision uitkomst bieden.

Oké, we gaan ervoor

Bij offertes voor standaardschermen werk NFGD meestal met hun eigen vaste leverancier. Die meldde echter dat zij niet konden voorzien in de gevraagde leverdatum. NFGD kende Macada Innovision al van eerdere projecten – met maatwerk-spanschermen – en informeerde bij ons wat wij in dit geval zouden kunnen betekenen. Konden wij op tijd een elektrisch opzichtprojectiescherm leveren, dus ruim vóór 6 mei, de datum dat de school weer open ging? 100% garantie durfden we niet te geven, maar we gingen ervoor. Uiteindelijk ontvingen wij zelf op 30 april alle noodzakelijke onderdelen en konden we op 1 mei het door ons gemonteerde projectiescherm bij NFGD afleveren.

Tweede planning wél gehaald

“Samenwerken met Macada Innovision bleek een goede oplossing voor de ontstane probleemsituatie”, vertelt Patrick van der Lans, projectleider bij NFGD. “Wij konden de vraag pas laat bij hen neerleggen, waardoor zij erg weinig tijd hadden om te schakelen. Die omstandigheden in acht genomen is het geheel toch heel goed verlopen. Met name de hulpvaardigheid van Macada en hun bereidheid om een tandje bij te zetten, waren bepalend. Daardoor hebben we onze tweede planning wél kunnen halen en hebben we het scherm op tijd kunnen installeren. Onze klant is tevreden.”

Eigen merk Macada Basic

Het elektrische projectiescherm voor het Grafisch Lyceum Rotterdam is van Macada Basic, ons eigen merk voor onder meer projectieschermen in standaardmaten. Dit scherm heeft NFGD geplaatst in de kelder van de school, die recent werd omgebouwd van opslagruimte naar extra instructie- en trainingsruimte. “Vanwege de plafondhoogte en de indeling van de ruimte hebben wij hier een compact opbouwscherm geadviseerd”, aldus Patrick van der Lans.

Details product

Macada Basic elektrisch opzicht projectiescherm
– Type: COMPACT Professional
– Afmetingen: 2500 mm x 1400 mm
– Projectiedoek: matwit
– Kaders: zwarte zij- en onderkaders Inclusief wand/plafond montagebeugels
– Gain 1.2
– Kijkhoek: 150°
– Extra: Fire Proof Certification B1- M1

Lees voortgang

Delen met anderen