Infinity en Showtec bij galadiner

Infinity en Showtec bij galadiner

Een groot aantal fixtures zorgde voor het nodige licht en de nodige ambiance bij een recent galadiner in het Praça de Touros do Campo Pequeno in Lissabon, Portugal.

Het Praça de Touros do Campo Pequeno is een multifunctionele evenementenlocatie in de hoofdstad van Portugal, Lissabon, die in 2006 volledig werd gerenoveerd. Het is omgevormd van een arena voor stierengevechten tot een live muziekpodium, een ondergronds winkelcentrum, een bioscoop, restaurants en een parkeerterrein bij elkaar. Er worden nu tal van diverse evenementen georganiseerd en er is plaats voor internationale live-acts en bekende bands.

Tijdens een grootschalig en chic galadiner leverden de geluids- en lichtspecialisten van Janitasound hun diensten om de avond vlekkeloos en sfeervol te laten verlopen. Geleverd door exclusieve Portugese distributeur Lagotronics, presenteerden ze hun nieuwste eye-candy, de Infinity iFX-640 6x 40 W RGBW effect moving heads. Deze gloednieuwe fixture zit boordevol originele effecten, zoals een bi-directioneel roterende frontlens zonder eindstop die prachtige prismatische beam-effecten creëert, terwijl de lichtverstrooiende bladen een continu regelbaar wash-effect produceren. Bovendien zorgt een diffractiefilter voor geweldige flower-effecten en natuurlijk is er ook een stroboscoopfunctie.

In totaal werden 12 iFX-640’s gebruikt, en samen met maar liefst 8 Infinity S601 Profiles, 12 Infinity S401 Spots, 16 Infinity iW-1240 RGB washes, 18 Infinity iB-5R beams, twee Showtec Theater Profile 600MKIII, 8 Showtec Phantom 180 Wash moving heads en 8 Showtec Helix wash fixtures werd de grote indoor arena prachtig en sfeervol verlicht voor het evenement. De dinerende aanwezigen hebben zich ongetwijfeld uitstekend geamuseerd. Bekijk de foto’s om te zien hoe de betrokken partijen en apparatuur een fantastische klus hebben afgeleverd!

Lees voortgang

Delen met anderen