Infinity introduceert Chimp V2.0 Software

Infinity introduceert Chimp V2.0 Software

Infinity presenteert de Chimp V2.0 software-update, de volgende fase in de evolutie van de Chimp.

Infinity Chimp heeft niet stilgestaan de afgelopen tijd. Achter de schermen in onze laboratoria is hij geëvolueerd en nu is het zover! Tot groot genoegen van verlichtingsprofessionals over de hele wereld is er nu de volgende generatie van Infinity Chimp software – nu met multicell mogelijkheden!

De Chimp-familie is Infinity’s premium reeks van professionele lichtconsoles. De multicell-mogelijkheid stelt gebruikers van de Chimp-console in staat om meerdere identieke attributen binnen één fixture tegelijkertijd toe te wijzen, waardoor het eenvoudiger wordt om complexe lichtshows te programmeren.

Compleet nieuwe Fixture Editor

Wie de Infinity Chimp van buiten kent, zal weinig veranderingen opmerken. Hij ziet er hetzelfde uit en voelt hetzelfde aan als eerdere versies van de software. De Chimp V2.0-software brengt echter een aantal aanzienlijke verbeteringen met zich mee. Zo is er een compleet nieuwe Fixture Editor die de nieuwe multicell-mogelijkheden ondersteunt. Fixtures hebben nu meer eigenschappen dan voorheen, zoals beschrijving, categorie en straaltype.

Tracking back-up

Chimp V2.0 beschikt ook over tracking back-up, waardoor de show ononderbroken kan worden voortgezet vanaf een back-up console op hetzelfde netwerk, mocht er zich een storing voordoen op de hoofdconsole. Bovendien ondersteunt Chimp V2.0 software tot 10 universes, wat mogelijk is door de Chimp console te combineren met een Chimp Dongle, Infinity Banana Wing, en de nieuwe Chimp Peanut Box.

Online trainingssessies

Wij raden alle gebruikers aan, van beginners tot gevorderden, om zich aan te melden voor onze online trainingssessies om te leren hoe de nieuwe functies van Chimp V2.0 te gebruiken zijn en de Chimp vakkundig te leren beheersen.

Lees meer over de functies van Chimp V2.0 in de release notes of ga naar highlite.com om je in te schrijven voor de Chimp-trainingssessies.

Lees voortgang

Delen met anderen