Infinity introduceert Infinity Peanut Box

Infinity introduceert Infinity Peanut Box

Infinity presenteert de Peanut Box, een 4-universum, Midi, SMPTE-timecode en audio expansion box voor de Infinity Chimp-familie van DMX-consoles.

De Infinity Chimp-producten zijn high-end, professionele lichtconsoles. Ze zijn verkrijgbaar als de Chimp 300, het vlaggenschip met schuifregelaars, draai- en drukknoppen en 22″ touchscreen, zijn kleine broertje de Chimp 100, met identieke bediening, maar geen touchscreen, de Chimp OnPC-software en een USB-naar-DMX Chimp Dongle voor OnPC, en bieden een compact, maar krachtig en eenvoudig te gebruiken platform voor DMX-, Art-Net- en sACN-controle van je lichtinstallatie. Met de Peanut Box introduceert Infinity nu een waardevolle aanvulling op de Chimp-serie.

Peanut Box

De Peanut Box is een compacte, maar krachtige expansion box die via USB wordt aangesloten op een Infinity Chimp lichtconsole of op de Chimp OnPC-software. Hij breidt de Chimp uit met vier extra DMX-, Art-Net- of sACN-universums (2048 kanalen) via vier 5-pins XLR-connectoren aan de voorkant (voor DMX) of via de netwerkaansluiting op de console of je computer (voor Art-Net en sACN).

Midi-aansluitingen

Op de achterkant zijn drie Midi-aansluitingen beschikbaar (Midi in, Midi thru en Midi out), die kunnen worden gebruikt voor het aansturen of triggeren van verschillende functies op de Chimp. Ze kunnen ook worden gebruikt voor het ontvangen van MTC timecode-signalen, zodat je je effecten kunt synchroniseren met je productie. Een 3-pins XLR-ingang accepteert een audio line-in signaal, zodat je je show ook kunt laten reageren op muziek en geluiden. Deze audio-ingang accepteert ook SMPTE-tijdcodesignalen.

USB-aansluiting

De USB-aansluiting verloopt via een stevige USB Type-B-aansluiting en de voedingskabel kan worden vergrendeld met een borgschroef. Je hoeft geen drivers te installeren of software te updaten. Zodra je het apparaat aansluit, worden de extra I/O’s automatisch ingeschakeld. De Peanut Box heeft een hoogte van één HE en gebruikt de helft van de breedte van een 19″-rack. Dankzij de montagegaten in de bodem kan de Peanut Box stevig in je rack worden gemonteerd. Een voeding en USB-kabel worden meegeleverd.

Lees voortgang

Delen met anderen