INTER bestaat officieel 50 jaar

INTER bestaat officieel 50 jaar

Op 20 november j.l. vierde de Duivense systeemintegrator en software ontwikkelaar INTER hun 50-jarig bestaan. Helaas geen feestje dit jaar, maar het bedrijf kreeg van het personeel wel een mooi jubileum magazine aangeboden met de bijzondere verhalen van toen en nu.

Een groot feest met de officiële uitreiking van het jubileum magazine 50 jaar INTER, dat had het voor INTER moeten zijn. Helaas weten we allemaal dat 2020 dit voor niemand mogelijk heeft gemaakt. “Dat feestje halen we wel een keer in, onze verhalen vertellen kan gelukkig wel gewoon”, aldus Stefanie Lemmens, Marketing Communicatie Manager bij INTER.

Het jubileum magazine

Het aangeboden jubileum magazine 50 jaar INTER is een bundel van verhalen over vroeger en nu. Stefanie vertelt: “We wilden het magazine persoonlijk maken. En omdat we steeds meer digitaal werken, ook binnen INTER, kozen we ervoor het magazine digitaal te maken. Zo kan eenieder van ons het magazine lezen, waar je die dag ook bent. Het hybride werken van nu.”

Verhalen van toen en nu

Het magazine geeft een ‘kijkje in de keuken’ van INTER. Over het ontstaan op 20 november 1970 van INTER Electronics destijds, letterlijk op de zolder van fotozaak ‘Foto Bouw’ op Presikhaaf in Arnhem. De ontwikkeling van INTER van distributeur naar systeemintegrator. De software die INTER tegenwoordig zelf ontwikkelt voor gebruik in kritische markten zoals politie, veiligheidsregio’s en  ziekenhuizen. De bijzondere projecten door de jaren heen. De overdracht in 2017 van voormalig directeur Bob van Rooij aan zijn zoon Robbert van Rooij, huidige Managing Director van INTER. Tot slot biedt het magazine mooie verhalen van de medewerkers over hun werk en hun toekomstbeeld. De échte verhalen van de krachten achter INTER.

Familiebedrijf INTER

“Een familiebedrijf dat is wat INTER is en altijd zal blijven. Dat komt niet door de mensen met dezelfde achternaam, maar door de loyaliteit, gedrevenheid en passie die de medewerkers van INTER uitdragen”, licht voormalig directeur Bob van Rooij toe. “Vijftig jaar is voor een bedrijf een respectabele leeftijd, maar voor mijn gevoel zijn we pas net begonnen. In ieder geval hebben wij over 50 jaar nog steeds mooie plannen, doelen en dromen, om ook daarna weer 50 jaar vooruit te kunnen”, aldus Robbert van Rooij Managing Director van INTER. 

Link naar jubileum magazine:

https://indd.adobe.com/view/02187367-de67-4aac-a4dc-586142272eff

Lees voortgang

Delen met anderen