ISE 2021 markeert de opening van het volgende hoofdstuk

ISE 2021 markeert de opening van het volgende hoofdstuk

Integrated Systems Events Managing Director Mike Blackman markeerde de opening van de tweedaagse ISE Live & Online op dinsdag 1 juni jl. met een presentatie op de Fira de Barcelona Gran Via voor een illustere bijeenkomst van vertegenwoordigers van de overheid, lokale besturen en agentschappen, de eigenaren van ISE en de media. ISE Live & Online is een uniek hybride evenement, livestreaming vanuit de Fira en uitzending naar een wereldwijd publiek via het ISE Digital platform.

Belangrijke mijlpaal

De opening van de eerste show van ISE in Barcelona is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van Integrated Systems Europe en een persoonlijke en professionele triomf voor Blackman, die het evenement 17 jaar geleden lanceerde met een staf van drie. Samen met vertegenwoordigers van de Fira, ISE mede-eigenaar AVIXA en ISE-exposanten maakte Blackman een symbolische reis per motor van het ISE-kantoor in München naar Barcelona, ​onderweg gestopt in Genève, de locatie van de eerste ISE-show in 2004.

 ISE Live & Online

ISE Live & Online (1-2 juni) bracht de AV-gemeenschap voor het eerst sinds februari 2020 weer samen. Tijdens een persconferentie vlak voordat de deuren van ISE in Barcelona opengingen, zei Blackman: “Wat een reis! Ik heb het niet alleen over mijn motorreis van München via Genève naar Barcelona van de afgelopen drie dagen. Onderweg begon ik na te denken over hoe de dingen zich hebben ontwikkeld, hoe ISE is gegroeid, hoe we uitdagingen zijn aangegaan en hoe we hier vandaag eindelijk zijn beland op Fira Gran Via Barcelona.”

Licht aan het einde van de tunnel

“De bestemming van een reis die 17 jaar geleden voor ISE begon. Naar meer recente gebeurtenissen; ik hoef niet al te diep in te gaan op onze gedeelde ervaringen van de afgelopen 15 maanden. De effecten zijn universeel en onze oprechte sympathie gaat uit naar alle landen, bedrijven en individuen die hierdoor worden geraakt. Niemand is ontsnapt. Ja, in recentere tijden is het licht aan het einde van de tunnel beginnen te glinsteren. Daarom hebben we na uitgebreid onderzoek met onze exposanten, partners en eigenaren besloten dat ISE Barcelona, ​​Live en Online, moest plaatsvinden.”

Lees het hele verhaal en meer nieuws op https://www.iseurope.org/press-area/ise-live-online-media-information/

Lees voortgang

Delen met anderen