ISE 2022: een vooruitblik

ISE 2022: een vooruitblik

Integrated Systems Europe kijkt ernaar uit om bezoekers van over de hele wereld weer te verwelkomen op ISE 2022, dat plaatsvindt op de Fira de Barcelona Gran Vía van 10-13 mei. Nu het vertrouwen in het internationale reizen groeit – en de pandemie op z’n retour lijkt, wordt de show een levendige terugkeer naar live-evenementen. Als het idee van ‘Barcelona in mei met fijne temperaturen’ niet genoeg is om je te verleiden, heeft ISE genoeg prikkels om de industrie weer veilig bij elkaar te krijgen.

Meer dan 700 exposanten

Met boeiende aanbiedingen van AVIXA en CEDIA en met KNX als Presenting Show Partner ontvangt ISE 2022 meer dan 700 exposanten verdeeld over vijf hallen van de Fira. Zes Technology Zones zullen de meest innovatieve oplossingen van toonaangevende merken presenteren, waaronder Crestron, Google, Jabra, Jung, LANG, LG, Logitech, Panasonic, Samsung, Sennheiser, Sound United en Zoom… om er maar een paar te noemen.

Shure is ook aangekondigd als Conference Audio Partner, die vier dagen lang on-point audio levert aan ongeëvenaarde conferentiecontent in een breed scala van verticale markten, waaronder Digital Signage, Smart Buildings, Live Events, Control Rooms, Smart Workplace, Digital Education en Superyacht Technologie.

IOT Solutions World Congress

ISE-bezoekers kunnen zich ook gratis registreren voor IOT Solutions World Congress – dat plaatsvindt in Hal 4 van de Fira tijdens de eerste drie dagen van ISE – en kunnen een Congress Pass boeken met 50% korting. Nog onbeslist? ISE maakt het gemakkelijk om van en naar de show te reizen en biedt opties om je te helpen de stad te verkennen en te genieten van de cultuur en schoonheid van Barcelona.

Voor vluchten: ISE werkt samen met de Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling. Deze vliegt vanuit meer dan 100 steden in EMEA, om geregistreerde bezoekers tot 15% korting te bieden op Optima- en TimeFlex-tarieven. De korting is geldig op vluchten tussen 2 mei en 15 mei 2022, voer de code ISE22 in bij uitchecken.

Boek voor 28 februari – 15% korting;

Boek in maart – 10% korting;

Boek in april of mei – 5% korting.

Hotels: Om ervoor te zorgen dat je een comfortabel verblijf hebt, werkt ISE samen met reisboekingsexpert bnetwork om de beste tarieven te garanderen in de geselecteerde partnerhotels. Je kunt op elk gewenst moment online boeken of het bnetwork-team e-mailen om hulp aan te vragen op isehotels@bnetwork.com

GRATIS reizen met de metro: als je eenmaal bent aangekomen en je hebt gesetteld in je hotel, waarom ga je er dan niet opuit om de vele attracties van Barcelona te verkennen? Van een wandeling over Las Ramblas tot het bewonderen van de Sagrada Familia, er is veel te zien in deze prachtige stad. ISE biedt een GRATIS metro- en busreispas voor alle aanwezigen, waardoor de reis tussen hotels en de Gran Via zo gemakkelijk mogelijk wordt – de gratis reispas omvat ook routes naar de luchthaven.

Renfe Rail Discount: Wil je verder weg verkennen? ISE heeft korting gekregen op reizen op het Renfe-spoornet. Geregistreerde bezoekers kunnen tussen 8 mei en 15 mei 2022 profiteren van 10% korting op alle AVE- en LD-treintarieven (lange afstand) in het land.

Zorg ervoor dat je ISE volgt op Twitter, LinkedIn en Facebook en gebruik de hashtag #ISE2022 voor het laatste nieuws, hoogtepunten van evenementen en spannende aankondigingen.

Integrated Systems Europe vindt plaats op de Fira de Barcelona Gran Vía van 10-13 mei 2022. Het ISE Conference-programma loopt van maandag 9 mei tot en met donderdag 12 mei. Ga voor meer informatie naar www.iseurope.org

Lees voortgang

Delen met anderen