ISE 2022 verplaatst naar 10-13 mei 2022

ISE 2022 verplaatst naar 10-13 mei 2022

Na overleg met de ISE-exposanten- en bezoekersgemeenschap en in het licht van de toenemende impact van de Omicron-variant in Spanje, kondigt Integrated Systems Events aan dat ISE 2022, gepland voor 1-4 februari, is uitgesteld en nu – vooralsnog – zal plaatsvinden op 10- 13 mei 2022 op de Fira de Barcelona Gran Vía.

Evenwicht

Mike Blackman, Managing Director van Integrated Systems Events: “We hebben de omstandigheden in Europa nauwlettend in de gaten gehouden en hebben namens u hard gewerkt om gezondheids- en veiligheidsproblemen in evenwicht te brengen met de behoefte aan commercie en persoonlijke interactie. Het is de afgelopen twee jaar voor velen een uitdagende tijd geweest, en hoewel we niet kunnen wachten om iedereen te ontmoeten op ISE 2022, luisterend naar onze exposanten, eigenaren en belanghebbenden, zijn we het erover eens dat de beste manier van handelen is om de show uit te stellen voor drie maanden.”

Vertrouwen

“Door het evenement naar de lente te verplaatsen, geeft het onze gemeenschap de tijd om het evenwicht te herstellen en kan het vertrouwen in internationale reizen en vergaderingen worden hervat. We zullen nauw samenwerken met al onze exposanten en belanghebbenden om een ​​soepele overgang naar de nieuwe data te garanderen. We kijken ernaar uit om de wereldwijde AV-gemeenschap te hosten op ISE 2022 in mei in ons nieuwe huis in Barcelona.”

Zomer van AV
David Labuskes, CEO van AVIXA: “Hoewel het in deze onzekere tijden moeilijk was om de inzet voor zowel handel als verzamelen in evenwicht te houden, zijn we van mening dat het uitstel van de ISE-show tot mei precies dat doet. Onze gemeenschap hunkert naar de mogelijkheid om in 2022 opnieuw samen te komen. Dit schema maakt dat des te meer mogelijk voor ons allemaal. Te beginnen met ISE kijken we uit naar de zomer van AV, waar we de kans zullen hebben om samen te komen op InfoComm in juni en InfoComm Beijing in juli – het zou geen betere manier kunnen zijn om de kansen en het succes voor onze branche te verzamelen en te versterken.”

Daryl Friedman, CEO, CEDIA voegde toe: “We willen ervoor zorgen dat ISE 2022 een groot succes wordt voor zowel bezoekers als exposanten, zoals het al bijna twee decennia is, en dat begint met het samenbrengen van zoveel mogelijk van onze gemeenschap. We weten dat de hele thuistechnologie-industrie enthousiast is om persoonlijk samen te komen, en we zijn ervan overtuigd dat deze verhuizing naar mei het meest levendige rendement voor alle deelnemers zal garanderen. We kunnen niet wachten om dit voorjaar met jullie allemaal in Barcelona in contact te komen.”

We kijken ernaar uit om van dit evenement een succes te maken en willen onze belanghebbenden – exposanten, sponsors, bezoekers, mediapartners, aannemers en het team van FIRA Barcelona – bedanken voor het blijven steunen van ons door deze moeilijke en steeds veranderende situatie.”

Integrated Systems Europe, ISE 2022, vindt plaats op de Fira de Barcelona Gran Vía op 10-13 mei 2022.

Lees voortgang

Delen met anderen