ISE 2023: 30% groter dan in 2022

ISE 2023: 30% groter dan in 2022

Gratis registratie via AV&Stage met unieke code

Integrated Systems Europe, ISE 2023, vindt plaats in de Fira Barcelona Gran Via, 31 januari – 3 februari 2023. Integrated Systems Events is een joint venture tussen AVIXA en CEDIA – de twee toonaangevende verenigingen voor de wereldwijde audiovisuele industrie. Ga voor meer informatie naar www.iseurope.org – gebruik onze unieke code ‘ISE2023avstage’ voor GRATIS registratie.

‘s Werelds toonaangevende AV- en systeemintegratiebeurs, ISE,  is terug van 31 januari – 3 februari 2023 in Barcelona. Integrated Systems Europe (ISE 2023) belooft een levendige editie te worden, met een schat aan nieuwe technologieën en volop gelegenheid om in contact te komen met leiders en innovators in de AV- en systeemintegratie-industrie. Sterker nog, ISE 2023 is al 30% groter dan in 2022.

ISE, AVIXA en CEDIA zullen opwindende showfuncties en verrijkende leermogelijkheden bieden om een ​​niet te missen evenement te creëren voor zowel de AV-zender als de eindgebruikers. “Alle toonaangevende professionele AV- en systeemintegratietechnologieën zullen aanwezig zijn bij ISE 2023. Zij ‘bepalen’ hoe we leven, spelen en werken. Het is een samenkomst van evoluerende AV- en netwerktechnologieën – geïntegreerd in uitstekende creatieve en praktische oplossingen om de industrie, het bedrijfsleven en de levensstijl te transformeren. Van bewegwijzering in winkelstraten tot samenwerkingssystemen voor bedrijven, hightechoplossingen voor slimme huizen tot geavanceerd beeld en geluid voor uitgaansgelegenheden. Als je verantwoordelijk bent voor een faciliteit, of het nu gaat om onderwijs, live-evenementen, werkplekken of winkels, dan is ISE de plek waar je zult ontdekken wat de toekomst biedt op het gebied van AV”, aldus Mike Blackman, algemeen directeur van ISE.

Keynote-spreker

BK Johannessen, Unreal Engine Business Director voor Broadcast en Live Events bij Epic Games, zal de openingskeynote-spreker zijn. De keynote getiteld ‘All Paths Lead to Real-Time’ vindt plaats op dinsdag 31 januari om 17:15 in de Conference Suite CC4.1. Terwijl real-time visualisatietechnologie steeds vaker wordt toegepast, bespreekt Johannessen hoe makers van content innovaties uit de game-industrie toepassen op hun projecten. Van geavanceerde virtuele productiestudio’s voor uitzendingen tot real-time graphics voor media en entertainment, live-evenementen, architectuur, en meer.

Als ervaren leider met uitgebreide internationale ervaring in de computersoftware- en media-industrie, heeft BK Johannessen topzenders op alle continenten ondersteund en ze geholpen hun creatieve visies te realiseren en boeiende inhoud te creëren. Bij ISE zal Johannessen het belang van contentcreatie in het systeemintegratie-ecosysteem schetsen.

Multi-Tech in het hart van ISE

De Multi-Technology Zone is te vinden in het hart van ISE, de hallen 3 en 5. De mogelijkheid om zowel persoonlijk als extern publiek op een interactieve manier te betrekken, is cruciaal voor de toekomst van AV. Kijk naar bezoekersattracties en locaties voor live-evenementen, waarvan vele filmische technieken, interactieve inhoud en theatraal ontwerp combineren om bezoekers een zintuiglijke ervaring van fantasie te bieden.

Deze aanpak geldt zowel voor het AV/IT-team op kantoor als voor de live event producer. Meeslepende werkruimtes transformeren kantoren over de hele wereld met videoconferenties en samenwerkingssystemen zodat het personeel contact kan onderhouden met collega’s die op afstand werken.

Universiteitsafdelingen, academies en hogescholen zijn een andere belangrijke markt in dit opzicht. Zij willen niet alleen de informatie bekijken en delen met andere mensen, maar ook deel uitmaken van een zintuiglijke, tactiele en virtuele aanwezigheidservaring.

Tot de belangrijkste leveranciers behoren fabrikanten met een breed scala aan technologieën, zoals Crestron, LANG en Kramer; makers van beeldschermen en/of projectoren die meerdere branches bedienen, waaronder Samsung, LG, Epson, Sharp/NEC, Panasonic, Absen en Christie; en brede audiobedrijven, waaronder Harman, Shure en Biamp.

Unified Communications

Hal 2 is de thuisbasis van zowel de Education Technology als de Unified Communications Technology Zones. In de hele onderwijs- en leersector – of het nu gaat om klaslokalen, professionele trainingscentra of het mogelijk maken van leren op afstand – erkennen professionals de positieve impact van onderwijstechnologie op het verbeteren van de resultaten van studenten en het inclusiever maken van leerruimtes.

De Unified Communications- en edtech-sectoren hebben spelers van elke omvang die alles aanbieden, van afzonderlijke apps tot oplossingen voor de hele kamer. Grote namen in de Unified Communications & Education Technology Zone zijn onder meer Zoom en Microsoft, wiens alomtegenwoordige platforms over de hele wereld worden gebruikt, en Clevertouch, dat interactieve schermen, digital signage en een reeks apps en software voor het klaslokaal biedt. Daarnaast ontwikkelen Jabra en Poly oplossingen om betere samenwerking mogelijk te maken door audio- en videotools van hoge kwaliteit aan te bieden.

Bovendien hebben fabrikanten in de Multi-Technology Zone in hal 3, waaronder Shure en Sennheiser, innovatieve microfoonoplossingen ontwikkeld die een consistent geluid van hoge kwaliteit bieden in vergaderruimten en onderwijsruimten met minimale input van gebruikers.

Digitale bewegwijzering

Als een van de grootste oplossingsgebieden in de pro AV-industrie, zal de digital signage-sector naar verwachting in 2026 een waarde van $ 44,7 miljard bereiken. Dat is een stijging ten opzichte van $ 35 miljard in 2022, volgens AVIXA. Gedigitaliseerde promotie van producten en diensten blijft een belangrijke drijfveer voor digital signage-installaties; het vermogen van digital signage om te onderwijzen, informeren en entertainen betekent echter dat de technologie zichtbaar is in meerdere marktsectoren, van detailhandel, transport en onderwijs tot bedrijven, horeca en de publieke sector.

Hoewel ISE een enorm scala aan audiovisuele technologieën omvat, is het ook een van de grootste digital signage-beurzen ter wereld. De Digital Signage & DooH Zone in Hal 6 is de thuisbasis van het volledige scala aan digital signage-technologie, waaronder Ameria, Broadsign, Navori Labs, Telelogos en Zebrix; mediaspelers van Yodeck, als onderdeel van zijn cloudgebaseerde DS-systeem, en van marktleider Brightsign; en displays van onder meer Alfalite, Dicolor en LEDECA.

Contentproductie en -distributie

ISE 2023 introduceert een nieuwe Technology Zone gewijd aan contentcreatie, die debuteert in Hal 6, om toonaangevende leveranciers en leveranciers van oplossingen voor videomakers onder de aandacht te brengen.

De oprichting van de Content Production & Distribution Technology Zone weerspiegelt de voortdurende convergentie tussen de pro AV- en broadcastmarkten, aangedreven door een toenemende trend voor een grote verscheidenheid aan bedrijven om hun eigen videocontent te creëren, op te slaan en te distribueren. Dit wordt mogelijk gemaakt door de vooruitgang op het gebied van IP-netwerken en de toenemende prevalentie van op de cloud gebaseerde productieoplossingen. Typische eindgebruikers zijn universiteiten, bedrijven, sportlocaties en de live-evenementenbranche.

Technology Zone

De nieuwe Technology Zone zal camera’s en cameravolgsystemen bevatten; audio-opnameapparatuur; audioconsoles; IP-netwerkoplossingen; bewerkings- en postproductiesoftware; LED-displays; intercoms; virtuele verzamelingen; beeldmonitoren; en videomixers en -switchers.

Audio Zone

Audio is de sleutel tot een totaal geïntegreerde AV-ervaring, ongeacht de instelling. Daarom zit de ISE Audio Zone in hal 7 boordevol oplossingen voor elke marktsector, voor projecten van elke omvang en elk type toepassing. Nieuw voor 2023 zijn de Audio Demo Suites die te beleven zijn in hal 8.0, met exposanten Martin Audio, Void Acoustics, AED en d&b.

ISE 2023

ISE 2023 omvat de gehele audiosignaalketen van microfoons tot luidsprekers en alles daartussenin. Ontdek het nieuwste op het gebied van geavanceerde technologie, waaronder DSP, netwerken en meeslepende audio, en grijp de kans om tientallen verschillende audioproducten live te demonstreren. Grijp de kans om te leren van de experts van de beste audiofabrikanten en ontdek wat de toekomst biedt op het gebied van audioproducten. Voor degenen die informatie over Dante zoeken, ga naar Audinate; voor degenen die geïnteresseerd zijn in updates over het Milan-protocol, zijn de leidende spelers onder meer d&b audiotechnik, L-Acoustics en Meyer Sound.

Een prima prestatie

Bezoekers vinden oplossingen voor performance, entertainment en live-evenementen geconcentreerd in de Lighting & Staging Technology Zone in hal 7. In sectoren als entertainment, sport en het bedrijfsleven willen bedrijven hier de audiovisuele ervaring op de eerste plaats zetten. Het zijn ook niet alleen grote stadionconcerten: er zijn oplossingen voorhanden voor kleine tijdelijke locaties en pop-up installaties. Nu live-evenementen groter en spectaculairder worden, zullen bezoekers vooruitgang zien in de lichtkwaliteit en kleurgetrouwheid, evenals verbeterde controle- en worden gepresenteerd naast de essentie van rigging en enscenering die de basis vormen voor de hele live-ervaring. Enkele van de grote namen in deze sector die exposeren op ISE 2023 zijn Adam Hall Group, Area Four, ARRI, Elation Professional Europe, Equipson en MA Lighting.

Lees voortgang

Delen met anderen