ISE 2024 belicht het beste op het gebied van Pro AV tijdens het grootste evenement tot nu toe

ISE 2024 belicht het beste op het gebied van Pro AV tijdens het grootste evenement tot nu toe

ISE 2024 vindt plaats in de Fira Barcelona Gran Via van 30 januari – 2 februari 2024. Deze speciale 20-jarig jubileumeditie wordt de grootste tot nu toe, aangezien ISE twee decennia van uitmuntende professionele AV- en systeemintegratie viert.

Sinds de start in 2004 is Integrated Systems Europe (ISE) – ’s werelds belangrijkste tentoonstelling voor professionele audiovisuele (pro AV) en systeemintegratie – in omvang, kracht en invloed gegroeid tot een branchebepalend evenement. Elk jaar brengt ISE professionals, innovators en opinieleiders uit meerdere industriële sectoren van over de hele wereld samen.

Viering van 20 jaar innovatie

Erkend als ’s werelds toonaangevende tentoonstelling op het gebied van AV en systeemintegratie, is de reis van ISE vanaf het bescheiden begin in Genève tot het definitieve evenement dat het nu is, een opmerkelijk succesverhaal geweest. De afgelopen twintig jaar heeft ISE gediend als katalysator voor baanbrekende technologische vooruitgang, betekenisvolle verbindingen en dialoog bevorderd en de systeemintegratie-industrie naar nieuwe hoogten gestuwd.

“Deze speciale 20e jubileumeditie van ISE wordt ons grootste evenement ooit, met een uitgebreide beursvloer die al 17% groter is dan vorig jaar, twee nieuwe hallen, meer dan 80 nieuwe exposanten die momenteel zijn bevestigd en verschillende speciale functies en attracties om de gelegenheid te vieren , inclusief een jubileumschatzoektocht. We plannen ook een aantal speciale activiteiten in heel Barcelona, ​​waaronder het uitbreiden van onze samenwerking met het Barcelona Llum verlichtingsfestival – kijk uit voor meer nieuws in de komende weken”, aldus Mike Blackman, Managing Director bij Integrated Systems Events.

Zeven technologiezones en nieuwe hallen

ISE 2024 is uitgegroeid tot hallen 1 en 4 van de Fira Barcelona Gran Vía. Hal 1 wordt de nieuwe thuisbasis van Lighting & Staging, terwijl hal 4 een nieuwe locatie biedt voor de productie en distributie van content en tegelijkertijd de uitbreiding van de Multi-Technology Zone mogelijk maakt. De beursvloer is gemakkelijk te navigeren en verdeeld over zeven technologiezones om bezoekers te voorzien van het volledige spectrum van professionele AV- en systeemintegratie die nodig is voor elk evenement en elke installatie: • Verlichting en enscenering (Hal 1) • Residentieel en slim bouwen (Hal 2) • Unified Communications & Onderwijstechnologie (Hal 2) • Multitechnologie (Hal 3, 4 & 5) • Contentproductie en -distributie (hal 4) • Digital Signage & DooH (Hal 6) • Audio (Hal 7) • Plus ISE-geluidservaring met audiodemoruimtes in hal 8.0

Conferentieprogramma

Het opbouwen van kennis en bijscholing is nog nooit zo belangrijk geweest voor AV-professionals. Het informatieve conferentieprogramma van ISE is ontworpen om deelnemers te inspireren en uit te rusten met de informatie en hulpmiddelen die nodig zijn om een ​​organisatie te leiden. Het is ook een geweldige kans om te netwerken met de mensen en bedrijven die de wereldwijde AV-industrie opnieuw definiëren. Omdat er tijdens de beurs negen gespecialiseerde conferenties plaatsvinden, kunnen bezoekers genieten van een scala aan meeslepende demonstraties, inzichtelijke sprekers en inspirerende paneldiscussies. Er zullen ook de hele dag gratis sessies plaatsvinden op ISE, die gelijktijdig met de conferenties plaatsvinden.

Boekbare conferenties

Smart Building Conferentie (dinsdag 30 januari) • Control Rooms Summit (dinsdag 30 januari) • Smart Home Technology Conference (dinsdag 30 januari – vrijdag 2 februari) • Contentproductie- en distributietop (woensdag 31 januari) • Digital Signage Summit (woensdag 31 januari) • Smart Workplace Summit (woensdag 31 januari – donderdag 1 februari) • Education Technology Summit (donderdag 1 februari) • Live Events Summit (donderdag 1 februari) • Workshop Duurzaamheid (vrijdag 2 februari)

Gratis bij te wonen sessies

Tech Talks Español (dinsdag 30 januari – donderdag 1 februari) • Tech Talks (dinsdag 30 januari – donderdag 1 februari) • Smart Home Technology Stage (dinsdag 30 januari – vrijdag 2 februari)

Opening keynote spreker aangekondigd

De meervoudig Academy Award-winnende filmmaker Sharmeen Obaid-Chinoy is onthuld als de Opening Keynote voor ISE 2024. Het meest bekend om haar Academy Award-winnende korte documentaires: Saving Face en A Girl in The River: The Price of Forgiveness, Obaid -Chinoy is de eerste filmmaker uit Pakistan die een Oscar wint en de eerste vrouwelijke filmregisseur die op 37-jarige leeftijd twee Oscars heeft gewonnen. In haar keynote zal Obaid-Chinoy praten over het belang van verhalen vertellen en hoe technologie levens verandert.

Barcelona LLUM-festival

Buiten de beursvloer kunt u van de gelegenheid gebruik maken om de prachtige stad Barcelona op een compleet andere manier te verkennen tijdens Llum BCN, het festival van de lichtkunst, gesponsord door ISE. Ga in het donker op pad in de stedelijke wijk Poblenou, waar deze is getransformeerd met lichtprojecties, installaties en lichtsculpturen van hedendaagse kunstenaars.

Mis de grootste ISE niet!

Lezers kunnen GRATIS registratie voor ISE 2024 beveiligen met behulp van deze code: ISE2024avstage

De inschrijving voor ISE 2024 is nu geopend. Bezoek www.iseurope.org om u aan te melden voor updates of blijf op de hoogte via onze sociale media:

Instagram: @ise_show

LinkedIn: Integrated Systems Europe (ISE)

X: @ISE_Show

Facebook: @Integrated Systems Europa

Lees voortgang

Delen met anderen