ISE Live & Online: 10 dingen om naar uit te kijken in Barcelona

ISE Live & Online: 10 dingen om naar uit te kijken in Barcelona

Er zijn veel redenen om vooruit te kijken naar ISE Live & Online, dat volgende week op dinsdag 1 en woensdag 2 juni van start gaat. Het wordt het eerste fysieke ISE-evenement sinds februari vorig jaar en het zal het eerste persoonlijke evenement zijn dat dit jaar wordt gehouden in de Fira Barcelona Gran Vía.

Deelnemers kunnen de Catalan Innovation Zone, de AV Experience Zone en exposantencabines bezoeken, live keynotes, rondetafelgesprekken en presentaties van de ISE Main Stage ervaren en genieten van talloze mogelijkheden om te netwerken en opnieuw in contact te komen met de AV-gemeenschap.

Hier zijn 10 redenen om nu al uit te kijken naar de ISE in Barcelona:

1. LIVE IN BARCELONA & ONLINE:

De weg voorwaarts effenen – Een routekaart naar succes vanaf het hoofdpodium

Een fascinerend programma met live en digitale inhoud samengesteld door exposanten en partners van The Next Web (TNW), AVIXA, CEDIA en ISE om tools te bieden om uit de pandemie te navigeren, waarbij live actie uit Barcelona wordt gecombineerd met de ISE Digital-agenda. https://www.iseurope.org/main-stage-programme/

2. LIVE IN BARCELONA

AV Experience Zone (in samenwerking met AVIXA)

Woon Spaanstalige AV-integratorpresentaties bij van casestudy’s, paneldiscussies, netwerkevenementen en lezingen over nieuwe trends. Hier zullen professionals die werkzaam zijn in de detailhandel, het bedrijfsleven, het onderwijs en de horeca de nieuwste technologieën en oplossingen van de AV-industrie kunnen ontdekken.

LET OP: De plaatsen zijn beperkt – pre-registratie vereist: https://avxzone.iseurope.org/registro.php

3. LIVE IN BARCELONA

Catalan Innovation Zone (in samenwerking met ACCIÓ)

ACCIÓ, een agentschap van de regering van Catalonië dat het concurrentievermogen van bedrijven promoot, organiseert een speciale zone waarin enkele van de toonaangevende bedrijven en technologieën uit de regio worden tentoongesteld.

4. LIVE IN BARCELONA

Standhouders voor exposanten

Verken de ISE-beursvloer met exposerende merken, waaronder Alfalite, Ampio, Barco, Equipson, ic audio, Infinitus, Jetbuilt, Lumotubo, Nexmosphere, UDE, Waapiti en West Telco.

5. LIVE IN BARCELONA

Keynote sprekers in het Spaans

• ‘Digitale transformatie voor door technologie geleide bedrijven’ met Marc Vidal op 1 juni. Vidal wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke figuren in de digitale economie van Spanje en is een specialist in digitale transformatie en Industrie 4.0.

• ‘Long Live Retail’ met dr. Maria Callis Bañeres op 2 juni. De business retail- en designstrategiespecialist en president van het Retail Design Institute Spain zal laten zien waarom we de overstap moeten maken van ‘Omnichannel naar Phygital Experience’. Casestudy’s omvatten IKEA, Barça en MADE.

6. LIVE IN BARCELONA & ONLINE

Reporter Rondetafelgesprekken

Deze levendige paneldiscussies, samengesteld door TNW, worden live gestreamd vanaf de Main Stage en omvatten:

• 1 juni: ‘Marketingtactieken in een online wereld’. Rebecca Roth, Social Media Specialist & Imaging Coördinator bij NASA’s Goddard Space Flight Center en Genia Shipova, Chief Marketing Officer bij Daily Motion praten over digitale marketingtactieken.

• 2 juni: ‘What’s Your Purpose?’ Alice K. Steenland, Chief Sustainability Officer, Dassault Systèmes, wordt vergezeld door andere experts voor deze peer-to-peer kennisuitwisseling over hoe u uw merk en service kunt positioneren in een post-pandemische wereld.

7. LIVE IN BARCELONA & ONLINE

Opstartnatie

ACCIÓ werkt samen met ISE en TNW om gedurende beide dagen op de Main Stage drie Startup Nation-sessies te produceren, waarbij aanstormend Catalaans ondernemend start-up talent uit de bedrijfssectoren Smart Cities, Gaming en XR wordt belicht. Een must voor investeerders.

8. LIVE IN BARCELONA

Catalaans audiovisueel cluster

De lokale AV-vereniging zal gedurende twee dagen drie Main Stage-sessies presenteren. Op dinsdag 1 juni om 10:20 uur zullen ‘Big Light Shows’ het werk van studio’s, waaronder Moment Factory, Onionlab en Minoria Absoluta, belichten. Spaanstalige presentaties zullen gewijd zijn aan een update over AV-technologie op Spaanse universiteiten (woensdag 2 juni 10:20) en aan recente prestaties in de sector van live evenementen (woensdag 2 juni 10:40).

9. LIVE IN BARCELONA & ONLINE

ISE Zakelijke Brokerage Service

Beschikbaar voor gebruikers via de ACCIO b2match-app, overbrugt de B2B-brokerage service scheduling tool de kloof door individuen en bedrijven in contact te brengen met specifieke producten of diensten.

Vooraf geplande vergaderingen van 30 minuten kunnen persoonlijk worden gehouden naast ISE Live & Online Barcelona (1-2 juni) of online (3-4 juni).

Registreer u bij de ISE Business Brokerage Service op https://ise-mwc-openchallenge2021.b2match.io/signup

10. LIVE IN BARCELONA

ISE-netwerkevenement

Om de eerste dag af te sluiten, sluit u zich bij ons aan voor een persoonlijk netwerkevenement, gesponsord door ACCIO. Kom en geniet van live-entertainment van de Barcelona Cool Covers Band en vier dat je #BackToLive bent terwijl je de AV-gemeenschap ontmoet en contact maakt.

Bezoekers kunnen ook hoogtepunten bekijken van het ISE Digital-evenement (1-2 juni), dat gedurende twee dagen wordt uitgezonden op schermen op het hoofdpodium.

Sluit u aan bij ISE terwijl we als branche uitkijken. Registratie is gratis, snel en eenvoudig – mis het niet – reserveer nu uw ticket: https://www.iseurope.org/register.php?actioncode=LIVEAPR4

Bezoek www.iseurope.org voor de laatste informatie over COVID-19-veiligheidsprotocollen bij de Fira de Barcelona.

Lees voortgang

Delen met anderen