ISE maakt line-up bekend voor RISE Spotlight: Digital Learning

ISE maakt line-up bekend voor RISE Spotlight: Digital Learning

Integrated Systems Events gaat live met de volgende editie van RISE Spotlight – de eerste in 2021 – op dinsdag 12 januari. Het virtuele evenement, in samenwerking met The Next Web, heeft als titel ‘Benut de kracht van digitaal leren’.

De pandemie heeft een revolutie op het gebied van leren op afstand in gang gezet – het is niet langer een optioneel extra, maar een onmiddellijke noodzaak voor het bedrijfsleven en de academische wereld. Nu leren op afstand meer ingeburgerd raakt in ons dagelijks leven zal deze actuele RISE Spotlight de technologieën onderzoeken die digitale leerervaringen stimuleren en ontdekken waar investeringsmogelijkheden liggen.

Reporter Roundtable-sessie

Bovenaan de agenda staat de Reporter Roundtable-sessie, waar een samengesteld internationaal panel van experts de brandende kwesties rond digitaal leren bespreekt. Was de snelle uitrol van digitale leertechnologie vorig jaar problematischer dan verwacht? Wat zijn de belemmeringen voor het implementeren van digitaal leren in een organisatie? Welke technologieën hebben de grootste impact in 2021? Het panel bestaat uit:

• Varun Sawhney, Director Global Learning and Development bij Netflix – Nederland

• Elizabeth Lembke, Chief Talent Navigator bij Transforming Talent – Duitsland

• Diana Laurillard, hoogleraar leren met digitale technologie aan het UCL Knowledge Lab – VK

• Robin Støckert, Universitair Docent, Departement Wiskundige Wetenschappen, NTNU – Noorwegen

On The Sofa-interview

Vervolgens is er een live een-op-een ‘On the Sofa’-interview met Mike Tholfsen, Principal Group Product Manager bij Microsoft Education. Het interview zal gericht zijn op de evolutie van onderwijstechnologie en de toekomst van digitaal leren. Publieksleden worden aangemoedigd om vragen te stellen via de livechat.

Dit wordt gevolgd door ‘AVIXA Insights’, waar Sean Wargo, Senior Director of Market Intelligence bij AVIXA, ‘The Higher Ed Outlook’ zal geven, met gegevens van het IOTA-onderzoek van de vereniging over AV-inkomsten in de onderwijssector.

‘Start-up Nation’ is een populaire functie geworden binnen het RISE Spotlight-schema. Ontdek het volgende grote ding, want Mercedes Bent, Partner bij Lightspeed Venture Partners, vertelt over enkele van de opwindende start-ups in de digitale leeromgeving waarin haar bedrijf heeft geïnvesteerd. Mercedes zal ook liftpraatjes introduceren van Tom Brunskill, mede-oprichter en CEO van Forage, en Deborah Burton, CEO van Instruqt, die hun waren zullen pitchen om indruk te maken op het live publiek.

Watercooler Virtual Meet-ups

Watercooler Virtual Meet-ups bieden deelnemers de mogelijkheid om deel te nemen aan live gesprekken met experts uit de industrie. Kies eenvoudig aan welke break-out-sessie u wilt deelnemen:

• Sean Wargo van AVIXA zal een discussie leiden over kwesties die voortkomen uit zijn AVIXA Insights-presentatie;

• Van CEDIA zullen Steve Rissi, directeur technische training en Samantha Ventura, Senior Vice President Education and Training, met Content Director Ed Wenck praten over ‘Praktische toepassingen van digitaal leren’.

Het digitale RISE-programma biedt een maandelijkse dosis ISE, met virtuele evenementen van RISE Spotlight plus online redactionele inhoud live op www.iseurope.org en opgenomen in de RISE Connect-nieuwsbrief. Geproduceerd in samenwerking met TNW en ondersteund door ISE mede-eigenaren AVIXA en CEDIA, worden virtuele evenementen gehost op Hopin en zijn ontworpen om de betrokkenheid van de industrie aan te moedigen door middel van boeiende sprekersessies, een live Q & A-chatfunctie en netwerkmogelijkheden. Volg ISE op Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram voor actuele sprekeraankondigingen en nieuws. Integrated Systems Europe (ISE) 2021 vindt plaats op de Fira de Barcelona, ​​Gran Vía, van 1 tot 4 juni 2021. Ga voor meer informatie naar www.iseurope.org.

Lees voortgang

Delen met anderen