ISE2023: een schat aan technologie

ISE2023: een schat aan technologie

Na een enthousiaste reactie van de industrie vorig jaar, keert ISE eind januari/begin februari 2023 terug met een nog grotere show. Integrated Systems Europe (ISE 2023) belooft een levendige editie te worden, met een schat aan nieuwe technologie en volop gelegenheid om in contact te komen met leiders en innovators in de AV- en systeemintegratie-industrie. Sterker nog, ISE 2023 is al 30% groter dan in 2022.

Bezoekers vinden oplossingen voor performance, entertainment en live-evenementen geconcentreerd in de Lighting & Staging Technology Zone in hal 7. In sectoren als entertainment, sport en het bedrijfsleven willen bedrijven hier de audiovisuele ervaring op de eerste plaats zetten. Het zijn ook niet alleen grote stadionconcerten: er zijn oplossingen voorhanden voor kleine tijdelijke locaties en pop-up installaties. Nu live-evenementen groter en spectaculairder worden, zullen bezoekers vooruitgang zien in de lichtkwaliteit en kleurgetrouwheid, evenals verbeterde controle- en distributiemethoden.

Technologieën zoals motion tracking, videomapping en holografie worden gepresenteerd naast de essentie van rigging en enscenering die de basis vormen voor de hele live-ervaring. Enkele van de grote namen in deze sector die exposeren op ISE 2023 zijn Adam Hall Group, Area Four, ARRI, Elation Professional Europe, Equipson en MA Lighting.

Registreer u gratis voor ISE 2023 met de code: ISE2023avstage op www.iseurope.org

Lees voortgang

Delen met anderen