It’s all in the mix – Adam Hall Group op NAMM Show 2024

It’s all in the mix – Adam Hall Group op NAMM Show 2024

Adam Hall Group, de Duitse fabrikant van evenemententechnologie en muziekapparatuur, is van plan stevig uit te pakken op de NAMM Show 2024 in Anaheim, Californië. Van 25-28 januari zal Adam Hall Group talrijke nieuwe producten presenteren van de merken LD Systems, Gravity, Palmer en Adam Hall Cables. De aandacht zal vooral uitgaan naar de nieuwe LD Systems MAUI G3 MIX PA-kolomsystemen, met een geïntegreerde digitale mixer, de Gravity Glow Stands voor gitaar en basgitaar, met ’s werelds eerste geïntegreerde LED-verlichting, en Palmer’s Supreme Soaker analoge dynamische buizenversterker hub voor gitaristen. Adam Hall Group presenteert op de show ook voor het eerst zijn eigen Adam Hall Cables portfolio in Noord-Amerika.

Adam Hall Group en zijn Noord-Amerikaanse divisie, Adam Hall North America Inc., hebben de afgelopen jaren gewerkt om de aanwezigheid en het portfolio van de groep uit te breiden. Klanten uit de VS en Canada konden daardoor rekenen op een groter product- en servicepakket. De voortdurende uitbreiding van het dealernetwerk van de groep zorgt ervoor dat de eigen merken van Adam Hall in het hele land lokaal verkrijgbaar zijn, terwijl ze ook een sterke online aanwezigheid krijgen via retailers zoals Sweetwater en Guitar Center.

LD Systems MAUI G3 MIX

In 2023 werd de MAUI G3 Serie van LD Systems de maatstaf voor geluidsweergave in een compact PA-kolomsysteem. De MAUI G3 Serie, ontworpen en ontwikkeld in Duitsland, staat bekend om zijn superieure geluidskwaliteit en is geliefd bij artiesten over de hele wereld.

Nieuw voor NAMM 2024 zijn de MAUI 11 en 28 G3 MIX modellen, die de lat weer wat hoger leggen en nieuwe functies bieden om elk optreden te verbeteren: een geïntegreerde geavanceerde 6-kanaals digitale mixer, talloze ingebouwde effecten van professionele kwaliteit en een handige draadloze afstandsbediening via mobiele telefoon of tablet. Deze systemen hebben volgens de fabrikant de potentie om de nummer één oplossing te worden voor artiesten die geen aparte mixer willen meenemen naar optredens, zoals singer-songwriters. Geluidsdemo’s vinden plaats tijdens NAMM 2024 op de Adam Hall Group stand.

Gravity GLOW STAND

Gravity’s nieuwe Glow Stands bewijzen dat echte innovatie nog steeds mogelijk is in de wereld van instrumentstands. Deze gepatenteerde gitaar/basstandaards zijn uitgerust met geïntegreerde, individueel instelbare LED-sfeerverlichting, die niet alleen een speciale sfeer geeft aan instrumenten, maar ook aan de ruimte eromheen. De Gravity Glow Stand is verkrijgbaar in twee versies: als hangende “neckhug” of als klassieke A-Frame standaard. Beide modellen zijn geschikt voor elektrische en akoestische gitaren en bassen.

Palmer Supreme Soaker

De Supreme Soaker is bedoeld voor alle liefhebbers van analoge buizenversterkers die niet zonder het authentieke geluid en het onvergelijkbare speelgevoel willen, zelfs bij lage volumes. Wat de Supreme Soaker zo speciaal maakt, is dat hij verschillende apparaten in één combineert – waaronder een load box, demper en luidsprekersimulator – en toch 100 procent analoog blijft. Deze “Analoge Dynamic Tube Amp Hub” bevat nog veel meer praktische functies voor gitaristen, zoals een stereo FX loop, een reamp out en een instelbare microfooningang.

Gabriel Medrano, President/COO Adam Hall North America: “De NAMM show is de grootste beurs in onze industrie voor Pro Audio en muziekapparatuur, en we zijn verheugd om terug te keren naar Anaheim in januari 2024! Het evenement biedt een fantastische gelegenheid om onze nieuwste innovaties van LD Systems, Gravity, Palmer en het nieuwe Adam Hall Kabels assortiment te laten zien. Ons productportfolio is uitgerust met alles wat dealers nodig hebben om te slagen en te groeien in 2024 en verder. We kijken ernaar uit om in contact te komen met marktleiders en verwelkomen alle bezoekers op onze stand – dus kom vooral langs, ontmoet het team en ervaar onze productfamilies uit de eerste hand!”

Je vindt Adam Hall Nort America op de NAMM Show 2024: Level 2, ACC North, #17102. Kijk voor meer informatie over de show op www.namm.org en voor Adam Hall op www.adamhall.com.

Lees voortgang

Delen met anderen