Jurgen Hoekstra nieuwe salesmanager bij Unlimited Productions

Jurgen Hoekstra nieuwe salesmanager bij Unlimited Productions

Sinds 1 maart is Jurgen Hoekstra Sales Manager bij Unlimited Productions. Hij is geen onbekende in de branche. Jurgen is zijn carrière in 2000 begonnen als projectmanager bij Rotterdam Ahoy. In 2014 heeft hij de stap gemaakt van de operatie naar commercie als commercieel manager Sportpaleis. De laatste jaren was Jurgen commercieel eindverantwoordelijk voor de programmering van Entertainment & Sports in Rotterdam Ahoy. 

Warme relatie met Ahoy

Unlimited Productions heeft altijd een warme relatie met Ahoy gehad en beide partijen kenden elkaar al goed van de vele projecten die Unlimited Productions in Ahoy heeft gedaan, zoals Vopak 400 jaar, de Nationale Taptoe, Young Impact en het bezoek van Z.H. Dalai Lama. Na vele prettige samenwerkingen is Unlimited Productions dan ook trots om Jurgen nu als Sales Manager aan het team toe te mogen voegen. 

Met de ambitieuze en internationale toekomstplannen van Unlimited Productions, met name op het gebied van grootschalig entertainment, was de match snel gemaakt. Jurgen is de ideale kandidaat om naast zijn rol als Sales Manager ook breder commerciële activiteiten mee vorm te gaan geven. 

Ambities

Jurgen Hoekstra vertelt: “Bij Ahoy heb ik altijd met veel plezier voor een vaste venue gewerkt. Nu ga ik mij focussen op meerdere segmenten en plekken zowel nationaal als internationaal. Ik kijk er erg naar uit om mijn kennis, ervaring en netwerk in te zetten om de commerciële ambities van het bedrijf verder uit te bouwen.”

Lees voortgang

Delen met anderen