KSCAPE kondigt nieuwe verkoopmanager aan

KSCAPE kondigt nieuwe verkoopmanager aan

KSCAPE heeft de aanstelling aangekondigd van Vieri Parrulli in de rol van Sales Manager. Parrulli brengt meer dan tien jaar ervaring in de verlichtingsindustrie met zich mee, naast een schat aan kennis en expertise.

Parrulli studeerde aan de Faculteit Architectuur in Florence. Na een jaar ervaring als freelancer besloot hij zich te specialiseren op het gebied van lichtontwerp, wat hij altijd had gewaardeerd vanuit esthetisch oogpunt. Sindsdien heeft Parrulli verschillende gespecialiseerde cursussen en trainingen gevolgd in heel Italië.

“Ik ben verheugd om deel uit te maken van het team van KSCAPE binnen K-array, een organisatie die voorop loopt op het gebied van innovatie in de audio-industrie. RAIL is een uitzonderlijk aanbod dat al een precedent heeft geschapen in een samensmeltende industrie van licht en audio, en ik sta te popelen om het op de bredere markt te introduceren.”

Met een passie voor creativiteit is Parrulli altijd gefascineerd geweest door het gebruik van licht om ruimtes te creëren, omgevingen te definiëren en stemmingen vorm te geven. In 2013 begon hij te werken bij CREE, een multinationale Amerikaanse producent van LED-verlichtingsarmaturen voor stadsverlichting, met het Europese hoofdkantoor in Sesto Fiorentino.

Na 10 jaar bij CREE ging Parrulli verder om andere werelden te verkennen dan stadsverlichting. Dit leidde hem naar KSCAPE, waar hij hoopt bij te dragen aan de commerciële ontwikkeling van een nieuw product.

Parrulli’s carrière heeft hem ervaring opgeleverd in het gehele verkoopproces, van technische productkennis tot lichtontwerp, organisatie van het verkoopnetwerk en daadwerkelijke verkoop. Met deze ervaring en zijn passie voor lichtontwerp zal hij een aanwinst zijn voor het KSCAPE-team.

“We zijn verheugd Vieri te verwelkomen in de KSCAPE-familie”, zegt Tom Riby, KSCAPE Global Sales & Marketing Manager. “De aankondiging markeert het begin van een spannend hoofdstuk voor KSCAPE, niet alleen omdat we Vieri’s expertise en talenten verwerven, maar ook omdat dit de overgang markeert van KSCAPE van een start-upmerk binnen K-array naar een veel grotere speler, zowel intern en extern in dit nieuwe en opwindende marktsegment waar licht en audio samenkomen.”

Ga voor meer informatie over de KSCAPE naar: https://www.kscapemergingsenses.com/

Lees voortgang

Delen met anderen