Kunnen softlights meer? Elation Coffee Break gaat XL op donderdag 28 oktober

Kunnen softlights meer? Elation Coffee Break gaat XL op donderdag 28 oktober

In juni bespraken Elation Coffee Break-presentatoren Alistair Smyth en Frederik Afif het verlichten van livestreams en andere uitzendomgevingen als een professional met behulp van de KL Panel™ LED-softlight met volledig spectrum. Maar kan een softlight meer? Een nieuwe XL-versie van Elation’s armatuur van uitzendkwaliteit, de KL Panel XL™, en de Elation Coffee Break van 28 oktober is de ideale gelegenheid om het van dichtbij te bekijken.

KL Panel XL

Het KL Panel XL biedt dezelfde nauwkeurige kleurtemperatuurregeling, full-spectrum kleurweergave, hoge CRI en gelijkmatige wash dekking als het origineel, maar vergroot het formaat, straalt bijna twee keer het vermogen uit (44.000 veldlumen) en biedt multi-zoneregeling voor dynamische effecten.

Toegang tot dynamische kleuren

Krijg toegang tot dynamische kleuren voor realistische reproductie van effecten zoals vuur, bliksem, flitsen van hulpdiensten of een verscheidenheid aan stroboscoopeffecten. Maar dat is nog maar het begin. Stem af op de Elation Coffee Break op donderdag 28 oktober om 11:00 uur CEST voor meer informatie. Ga met ons mee op http://www.facebook.com/ELATION.Pro.Europe/live/. Het is gemakkelijk en er is geen registratie vereist.

Elation Coffee Break

De Elation Coffee Break is een online presentatieserie van Elation’s Europese kantoor in Kerkrade, Nederland, waarin enkele van de meest populaire productseries van het bedrijf van dichtbij worden bekeken. Ga naar www.facebook.com/ELATION.Pro.Europe/live/ om eerdere Elation Coffee Break-webinars te bekijken.

Lees voortgang

Delen met anderen